Αντίπαρος: Άδειες Χρήσης και Λειτουργίας των Μουσικών Οργάνων

01 Αυγούστου 2015 15:38

Στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αντιπάρου την 31-07-2015 έγινε αναφορά από Δημοτικό Σύμβουλο της μειοψηφίας, στο θέμα της ακύρωσης της Κανονιστικής απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αντιπάρου από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, που αφορούσε, τις Άδειες Χρήσης και Λειτουργίας των Μουσικών Οργάνων. Η απάντηση που εδόθη από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, ήταν ότι η δεν επηρεάζεται η έκδοση των Αδειών, από την ακύρωση της Κανονιστικής.


Τότε βέβαια ήταν που μου δημιουργήθηκε η απορία πως δεν επηρεάζεται η έκδοση των Αδειών ,αφού είχα την εντύπωση ότι για αυτό τον λόγο εκδόθηκε η Κανονιστική. Και αν δεν ήταν αυτός ο λόγος τότε ποιος ήταν; Η απάντηση του Αντιδημάρχου ήταν ξεκάθαρη :
«Εάν σήμερα λειτουργούσε η Κανονιστική, είχε δικαίωμα ο Δήμος σε κάθε παράβαση που γίνεται για την μουσική να επιβάλει πρόστιμο. Το Δημοτικό Συμβούλιο δηλαδή να επιβάλει πρόσθετο πρόστιμο στις επιχειρήσεις....»
Ο λόγος δηλαδή της έκδοσης της Κανονιστικής ήταν ο Δήμος να αποκτήσει το δικαίωμα να επιβάλει πρόσθετα πρόστιμα, πέραν των ποινικών κυρώσεων που ορίζει ο Νόμος, έπειτα από κάθε παράβαση που βεβαιώνεται από τις Αρμόδιες Αρχές.
Στα πρώτα λεπτά του ηχητικού της Συνεδρίασης όλη η συζήτηση...

. - Ο -
Ανεξ. Δημ. Σύμβουλος Αντιπάρου
Φαρούπος Βασίλειος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos