Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

01 Οκτωβρίου 2015 13:11

Καλείσθε την 6η Οκτωβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:


 

Θέμα 1ο Καθορισμός τέλους Καθαριότητας και Φωτισμού έτους 2016 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έγκριση μελέτης, προκήρυξη και καθορισμός όρων πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια ειδών
υγιεινής και καθαριότητας του Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων.

Θέμα 3ο Εξέταση της με αρ.πρωτ.:14021/28-09-2015 ένστασης της εταιρείας με την επωνυμία «Μιχαηλίδης Θεόδωρος και ΣΙΑ Ε.Ε.» κατά της από 16-09-2015 με αρ.29/2015 διακήρυξης του πρόχειρο διαγωνισμό για την προμήθεια φωτιστικών συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας.

Θέμα 4ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη, προσφυγών κατά αποφάσεων του Λιμενάρχη Πάρου, περί επιβολής
προστίμων.

Θέμα 5ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με τη θέση του Δήμου Πάρου επί της αγωγής των: 1) Καλλιόπης, χήρας Δημητρίου Σιγάλα το γένος Τριανταφύλλου 2) Παναγιώτη Σιγάλα του Δημητρίου και 3) Μαρίας Σιγάλα του Δημητρίου, που συζητείται την 8η Οκτωβρίου 2015 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Σύρου.

Θέμα 6ο Ανάθεση εκτέλεσης του έργου: Επισκευές
όψης Δημαρχείου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos