Την Κυριακή 4 Οκτωβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα εθελοντικού καθαρισμού των ακτών

02 Οκτωβρίου 2015 11:41

Από το Λιμεναρχείο Πάρου για την Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας έχουν επιλεγεί οι παραλίες α) του Λογαρά και β) της Χρυσής Ακτής.

Καλούμε όλους τους εθελοντές που θέλουν και μπορούν να συμμετέχουν στον εθελοντικό καθαρισμό των ακτών να έρθουν την Κυριακή 4/10 και ώρα 10 το πρωϊ μαζί μας για να φτιάξουμε τα συνεργεία καθαρισμού.

 

θα συστήσουμε 2 συνεργεία. Για το πρώτο η συγκέντρωση θα γίνει στην πλατεία Λογαρά και για το δεύτερο στην είσοδο της Χρυσής Ακτής έξω από το ξενοδοχείο του Ηλία Τριβυζά.

Συγκεκριμένα καλούμε τα παιδιά του Γυμνασίου Αρχιλόχου και τα παιδιά του Δ.Σ. Αρχιλόχου- Μάρπησσας, τα μέλη των συλλόγων Γυναικών Μάρπησσας, ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, Γονέων και Κηδεμόνων Δ.Σ. Αρχιλόχου Μάρπησσας, Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου
Αρχιλόχου, Επαγγελματιών Πίσω Λιβάδι – Λογαρά, την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Μάρπησσας και όλους τους κατοίκους και επισκέπτες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην εξόρμιση.

Η Πρόεδρος της Δημ. Κοιν. Μάρπησσας

Τ.Υ Άννα Αντωνοπούλου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos