Συμπαράσταση στους εργαζομένους στην καθαριότητα του Δήμου Πάρου

13 Οκτωβρίου 2015 09:52

Η Επιτροπή Πάρου-Αντιπάρου της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ συμπαραστέκεται στον αγώνα που δίνουν οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάρου, μαζί με τους συναδέλφους τους σ' όλη την Ελλάδα, για την προάσπιση των δικαιωμάτων τους και ενάντια στην κατάργηση της ένταξης των εργαζόμενων στη Καθαριότητα, στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα (ΒΑΕ).

Είναι σαφές ότι αυτό το μέτρο επιβάλλεται από τους δανειστές και υπογράφετε από την ελληνική κυβέρνηση με στόχο την αύξηση του ορίου συναταξιοδότησης των εργαζόμενων στη καθαριότητα από τα 58 στα 67 έτη, με ταυτόχρονη κατάργηση του αντίστοιχου επιδόματος ΒΑΕ.

 

Στεκόμαστε απέναντι στις αποφάσεις των δανειστών που με προθυμία υλοποιεί η Κυβέρνηση, εφαρμόζοντας τα προαπαιτούμενα του 3ου
«Αριστερού» μνημονίου.

Ταυτόχρονα δανειστές και κυβέρνηση, προγραμματίζουν και νέα ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ μέτρα, που μαζί με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά και τη νέα Φορομπηχτική Καταιγίδα που έρχεται, έχει σαν προφανή στόχο την παραπέρα φτωχοποίηση των λαικών τάξεων και στρωμάτων .

Μοναδική διέξοδος για την αντιμετώπιση της κατάστασης που διαμορφώνεται με τα Μνημονιακά μέτρα, που η για δεύτερη φορά «Αριστερά» κυβέρνηση προωθεί, είναι η συγκρότηση ενός παλλαϊκού Μετώπου που θα συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις του τόπου.
που μπορούν και θέλουν να πολεμήσουν αυτήν την Αντιλαική Πολιτική.

Οι αγώνες που έδωσε ο Ελληνικός λαός, απέναντι στα μνημόνια και τις πολιτικές που υποδουλώνουν και εξαθλιώνουν τη χώρα, δεν
εξαργυρώθηκαν με το 3ο μνημόνιο. Συνεχίζονται με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα με μεγαλύτερη ένταση με περισσότερη γνώση.

Οι δυνάμεις της Λαικής Ενότητας στη Πάρο θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για το σκοπό αυτό .

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos