Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

27 Οκτωβρίου 2015 14:06

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Παρασκευή 30/10/2015 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


 

ΘΕΜΑ 1ο:Λήψη απόφασης για την αξιοποίηση του ξενώνα της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας.

ΘΕΜΑ 2ο: Αναμόρφωση Προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων και τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος οικ. Έτους 2015 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 3ο: Σύμπραξη των Δήμων Νάξου & Μικρών Κυκλάδων, Πάρου και Αντιπάρου για την Υλοποίηση Αναπτυξιακής Στρατηγικής με Πρωτοβουλία των Τοπικών Κοινοτήτων & Σύσταση Δια-δημοτικού Δικτύου.

ΘΕΜΑ 4ο: Έγκριση πρακτικού της Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών.

ΘΕΜΑ 5ο: Έγκριση παράθεσης γεύματος και φιλοξενίας στους προσκεκλημένους ομιλητές για την πραγματοποίηση της ημερίδας για το
περιβάλλον και την αειφόρο ανάπτυξη στο Αιγαίο.

ΘΕΜΑ 6ο: Λήψη απόφασης για απομάκρυνση παράνομης κατασκευής από κοινόχρηστο χώρο.

ΘΕΜΑ 7ο: Διαγραφή τελών & προστίμων βεβαιωμένων ακαθαρίστων εσόδων & τελών διαμονής παρεπιδημούντων έτους 2009 (παρ. 1δ & 2 του άρθρου 174 του Ν.3463/2006).

ΘΕΜΑ 8ο: Αίτημα του Συλλόγου Εθελοντών – Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου για την παραχώρηση της αίθουσας της Μαρίνας Νάουσας της Δ/Κ Νάουσας για τη διεξαγωγή αιμοληψίας στις 20/11/2015.

ΘΕΜΑ 9ο: Λήψη απόφασης για χορήγηση άδειας διάνοιξης χάνδακος στον ασφαλτοστρωμένο δημοτικό δρόμο Καμαρών της Δ/Κ Νάουσας στη θέση «Αγ. Ειρήνη» (Αίτημα κ Χρήστου Σαλιώρα)

ΘΕΜΑ 10ο: Αποδοχή παραχώρησης οικοπεδικού τμήματος σε κοινή χρήση για διαπλάτυνση δημοτικής οδού.

ΘΕΜΑ 11ο: Ορισμός ορκωτού ελεγκτή λογιστή για την οικονομική χρήση 2015 Δήμου Πάρου.

ΘΕΜΑ 12ο: Συμπλήρωση της 308/2015 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Τροποποίηση της από 4-7-2007 σύμβασης συνεργασίας Δήμου Πάρου με την Ε.Ε.Α.Α. για την Εναλλακτική Διαχείριση Δημοτικών Αποβλήτων Συσκευασίας - Εγκατάσταση μικρής μονάδας ΚΔΑΥ».

Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos