Σύγκληση Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

04 Δεκεμβρίου 2015 23:32

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β' 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 8η Δεκεμβρίου 2015 ημέρα Τρίτη και ώρα 13:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο: Έγκριση προϋπολογισμού, πίνακα στοχοθεσίας και οικονομικών αποτελεσμάτων του Ν.Π.Ι.Δ. Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για το έτος 2016 στο πλαίσιο του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης του Δήμου Πάρου.

 

Θέμα 2ο: Αξιολόγηση αιτήσεων για την κάλυψη των κενών θέσεων νηπίων και βρεφών στον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παροικίας «Τα Μελισσάκια» και στον Παιδικό Σταθμό Αρχιλόχου «τα Δελφινάκια».

Θέμα 3ο: Επιλογή Εφόρου του Μουσείου Γλυπτικής «Νικόλαος Περαντινός».

Θέμα 4ο: Ανανέωση μισθωτηρίου συμβολαίου που αφορά το πρόγραμμα Κ.Η.Φ.Η.

Θέμα 5ο: Ανανέωση μισθωτηρίου συμβολαίου που αφορά το πρόγραμμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού Παροικίας «Τα Μελισσάκια».

Θέμα 6ο: Έγκριση ανάληψης πολυετούς υποχρέωσης, δέσμευσης πίστωσης προϋπολογισμού της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. οικονομικού έτους 2015»

Θέμα 7ο: Έγκριση εκδηλώσεων της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos