Επιστολή παραίτηη;ς: Του Ανεξ. Δημοτικού Σύμβουλου Αντιπάρου ΦΑΡΟΥΠΟΥ Βασίλειου

05 Φεβρουαρίου 2016 20:25

κ. Δήμαρχε,


Με την παρούσα επιστολή δηλώνω την παραίτησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο Αντιπάρου.
Όταν αποφάσισα να συμμετέχω στα κοινά και να κάτσω στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου, πίστευα ότι θα συμμετείχα σε μια διαφανή δημοκρατική διαδικασία διαλόγου, απόψεων και προτάσεων μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων. Θεωρούσα δεδομένο την συμμετοχή και ενημέρωση των δημοτών, τους οποίους και θα υπηρετούσαμε. Ως μέλος βέβαια της αντιπολίτευσης, όλα τα ανωτέρω προϋποθέτουν κοινή αντίληψη και αμφίδρομη θέληση με εσάς, την διοίκηση του Δήμου. Κάτι που όπως αποδείχτηκε στην πορεία δεν υπήρξε.
Τον διάλογο τον γεμίσατε προσβολές, την διαφορετική άποψη την βαφτίσατε λαϊκισμό και την απόρριψη των προτάσεων, πολιτική νίκη. Η ενημέρωση κατηγορήθηκε ως παραπληροφόρηση, οι προσβολές εξελίχθησαν σε ύβρεις και προπηλακισμούς και η έξοδος μου από το Συμβούλιο, μονόδρομος.

Μια έξοδος που πριν από εμένα είχε γίνει πράξη από τους δημότες. Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, από γιορτή της δημοκρατίας μετατράπηκε σε ντροπή αυτής. Και βέβαια ούτε ίχνος ευθιξίας, ούτε ίχνος ελπίδας.

Είστε μια Δημοτική Αρχή όπου δεν δέχεστε την αμφισβήτηση. Δεν δέχεστε την διαφορετική άποψη και δεν παραδέχεστε τα λάθη σας. Μιλάτε για υγιή αντιπολίτευση και πολιτικό διάλογο, τα δέχεστε όμως, μόνο όπως τα υπαγορεύσετε. Η αλαζονεία παρούσα, η συνεργασία απούσα, η διαφάνεια κλειδωμένη σε συρτάρια. Επιθυμείτε μονόδρομη-επιλεκτική πληροφόρηση και έλλειψη αντιπολιτευτικού λόγου, ώστε να προβάλετε μια ψεύτικη και καθοδηγούμενη εικόνα. Σας αφήνω να το κάνετε. Άλλωστε κάποιοι είναι ευχαριστημένοι να ζουν σε ψευδαισθήσεις και δεν θέλουν να ακούν την αλήθεια. Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους.

Με απογοήτευση,
Φαρούπος Βασίλειος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos