Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

20 Φεβρουαρίου 2016 13:36

ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση του Τοπικού Σχεδίου Διαχείρισης Απορριμμάτων του Δήμου Πάρου.


ΘΕΜΑ 2ο: Λήψη απόφασης για την ανάθεση, κατόπιν διαγωνισμού, της υπηρεσίας «Φόρτωση και μεταφορά μπαζών – φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων» σε ιδιώτη και σύναψη σύμβασης σύμφωνα με το άρθρο 61 του Ν.3979/2011(ΦΕΚ 138/16-06-2011)
ΘΕΜΑ 3ο: Γνωμοδότηση Δ.Σ. για την παράταση του ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές.
ΘΕΜΑ 4ο: Λήψη απόφασης για την κατεδάφιση του παλαιού αντλιοστασίου ύδρευσης επί του πεζοδρομίου της κεντρικής οδού στον οικισμό Δρυός Δ.Κ. Μάρπησσας.
ΘΕΜΑ 5ο: Γνωμοδότηση Δ.Σ. για την Μ.Π.Ε. που αφορά «Λειτουργία υφιστάμενης μονάδας παραγωγής έτοιμου σκυροδέματος και μονάδας παραγωγής άλλων προϊόντων της ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΗΣ Α.Ε. στη θέση Σταυρός Κώστου νήσου Πάρου».
ΘΕΜΑ 6ο : Λήψη απόφασης για την κοπή – εκρίζωση ενός ευκαλύπτου στη θέση «Κάτω Μύλοι» της Δ.Κ. Μάρπησσας.
ΘΕΜΑ 7ο : Αιτήματα πολιτών για την διαγραφή προστίμων λόγω παράνομης στάθμευσης.
ΘΕΜΑ 8ο : Λήψη απόφασης σχετικά με την παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης κενωθέντος (σχολάζοντος) περιπτέρου στην Παροικία της Δ.Κ. Πάρου του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 9ο : Λήψη απόφασης για την αδελφοποίηση του Δήμου Πάρου με τον Δήμο του Στάρι Γκραντ της Κροατίας και έγκριση του Συμφωνητικού Αδελφοποίησης.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos