Διάθεση δωρεάν ξυλείας στους δικαιούχους με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια

15 Μαρτίου 2016 11:05

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει μετά την υπ’ αρίθμ. 285/2015 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την κοινωνική προσφορά του προς τους συμπολίτες μας και παρατείνει την διαδικασία εγγραφής για τη διάθεση δωρεάν ξυλείας στους δικαιούχους με κοινωνικοοικονομικά κριτήρια κατά προτεραιότητα στις παρακάτω ευπαθείς ομάδες:

 Μονογονεϊκές οικογένειες
 Πολύτεκνες – τρίτεκνες οικογένειες
 Άτομα με ειδικές ανάγκες – ικανότητες (ΑΜΕΑΙ)
 Άνεργοι
Οι δικαιούχοι, οι οποίοι πρέπει να είναι δημότες Πάρου, μπορούν να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά στα κεντρικά γραφεία του Δήμου Πάρου μέχρι τη νέα προθεσμία στις 31 Μαρτίου 2016:

1. Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας
2. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
3. Φωτοαντίγραφο του τελευταίου εκκαθαριστικού
Ο Δήμος Πάρου ήδη έχει διανείμει 40 κυβικά στους έως τώρα εγγεγραμμένους δικαιούχους. Με αυτήν την κοινωνική πρωτοβουλία στηρίζουμε τόσο τους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για αλληλεγγύη αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, αλλά και προστατεύουμε το περιβάλλον μετατρέποντας σε χρήσιμη βιομάζα τα πράσινα απόβλητα που κατέληγαν ανεξέλεγκτα στους δρόμους και σε χωράφια.
Δήμος Πάρου
Δίπλα στον άνθρωπο και το Περιβάλλον

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos