Συσπείρωση και βολές... κατά ριπάς από το Βρούτση στην Πάρο

28 Μαρτίου 2016 17:16

Την ανάγκη συσπείρωσης των στελεχών και των οπαδών της ΝΔ, επεσήμανε κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Πάρο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής Κυκλάδων Ν.Δ., Γιάννης Βρούτσης, στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΠΑΡΟΥ στον Αρχίλοχο με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις στη χώρα», τονίζοντας ότι η κρίσιμη πολιτική κατάσταση που διέρχεται η χώρα, δεν επιτρέπει τον κατακερματισμό της μεγάλης, ιστορικής παράταξης.

Ο κ. Βρούτσης ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να απευθυνθούν σε όσους έχουν απομακρυνθεί από τη ΝΔ και έχουν αποταθεί στα άκρα – είτε δεξιά, είτε αριστερά – και να τους επαναφέρουν στο κόμμα. Ο βουλευτής σημείωσε ότι, η χώρα βρίσκεται ένα βήμα πριν την καταστροφή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετά κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στις Κυκλάδες, ανάμεσα τους , οι Πολιτευτές Κυκλάδων, κα. Βιργινία Μπαιμπά, κα. Μονογυιού Κατερίνα και ο κ. Βακόνδιος Γεώργιος ενώ στην αίθουσα το παρών επίσης έδωσαν ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ρένος Φρέρης και ο Υποψήφιος σύνεδρος και υποψήφιος πολιτευτής κ. Δοκιμάκης Κώνσταντίνος.

Περισσότερα διαβάστε εδώ...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos