Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων

05 Απριλίου 2016 13:18

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου 2016, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου της Ακρόπολης, η Τελετή Υπογραφής Πρωτοκόλλου Συνεργασίας με σκοπό την ίδρυση «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων», με πρωτοβουλία του Δήμου Μαραθώνος.

Βασική επιδίωξη της «Αμφικτυονίας Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» θα είναι η προώθηση του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, η βέλτιστη οργάνωση του πολιτισμού σε τοπικό επίπεδο και η σωστή διαχείριση των θεμάτων του, όπως και η προστασία, η διεκδίκηση και η διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο.



Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO κα Αικατερίνη Τζιτζικώστα, ο Υπουργός Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αντιπεριφερειάρχες, εκπρόσωποι Περιφερειών, Δήμων και άλλων φορέων απ’ όλη την Ελλάδα καθώς και πρέσβεις διαφόρων χωρών.
Τον Δήμο μας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαλαματένιος, ο οποίος υπέγραψε το Πρωτόκολλο Συνεργασίας.
235036

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos