Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου

20 Απριλίου 2016 10:47

O Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Κωβαίος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου κ. Σταύρος Καραχάλιος σας προσκαλούν σε σύσκεψη / διαβούλευση με θέμα:

"Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου -

Στόχοι, Αντικείμενο, Μεθοδολογία και Οι Προτάσεις της Τοπικής Κοινωνίας", η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Πάρου, παρουσία της ομάδας των μελετητών που έχουν αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, ώρα 12:00.

Θέματα της συνάντησης:

1ο Παρουσίαση του αντικειμένου, της μεθοδολογίας και της σκοπιμότητας του έργου - Παρουσίαση της Ομάδα Μελέτης και των βασικών κατηγοριών μελετών και ερευνών.

2ο Οι προτάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου σε σχέση με την ανάπτυξη και αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και υπηρεσιών.

3ο Η προσέγγιση της μελετητικής ομάδας ενόψει της κατάρτισης του Στρατηγικού Σχεδίου του Λιμένα (Master Plan, Α’ Στάδιο).

4ο Διαβούλευση με τους χρήστες και τους λοιπούς τοπικούς φορείς, οργανώσεις και πολίτες για τις υφιστάμενες και τις προτεινόμενες χρήσεις και δραστηριότητες του λιμένα, και την επιρροή τους στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Πάρου Ο Πρόεδρος

του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου

Πάρου - Αντιπάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos