Άνοιγμα του Δήμου Πάρου προς την τουριστική αγορά της Κίνας

24 Μαϊος 2016 13:49

Άνοιγμα προς την τουριστική αγορά της Κίνας επιχείρησε ο Δήμος Πάρου ιοργανώνοντας σε συνεργασία με το Γραφείο ΕΟΤ Κίνας το διάστημα 22-24 Μαΐου 2016 ένα συνδυαστικό ταξίδι γνωριμίας και εξοικείωσης (familiarity trip) με την Πάρο, στο οποίο συμμετείχαν αξιόλογοι κινέζοι ταξιδιωτικοί πράκτορες (10) και δημοσιογράφοι (3).

Κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο νησί, οι Κινέζοι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να γνωρίσουν τις ομορφιές, την ιστορία, την παράδοση, την φιλοξενία και τις εν γένει πολιτισμικές αξίες του νησιού, αλλά να έρθουν και σε επαφή με τοπικούς επιχειρηματίες τουρισμού σε μια πρωτότυπη επιχειρηματική συνάντηση (B2B) που έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου την Κυριακή 22 Μαΐου 2016.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, η οποία ήταν υπεύθυνη για την φιλοξενία και ξενάγηση της συγκεκριμένης αποστολής, ευχαριστεί θερμά την κ. Άννα Πολυκανδριώτη για την συνοδεία του γκρουπ και τον κ. Λιάνγκ Μπινγκ Γιου για την πολύτιμη βοήθειά του.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos