Απάντηση Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου στα Δελτία Τύπου των Δημοτικών Παρατάξεων «Ενιαία Κίνηση Πολιτών Ενότητα για το Μέλλον» και «Λαϊκή Συσπείρωση» σχετικά με τον απολογισμό πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής Πάρου 2015

04 Ιουλίου 2016 19:19

Η Δημοτική Αρχή έδωσε, ως όφειλε, από την περασμένη Παρασκευή σε όλους τους κατά νόμο φορείς τον απολογιστικό πίνακα με αναλυτικά στοιχεία ανά υπηρεσία ώστε κατά τη σημερινή συνεδρίαση να γίνει εποικοδομητικός διάλογος και όχι το συνηθισμένο επικοινωνιακό παιχνίδι εντυπώσεων.


Ακριβώς για το λόγο αυτό περιορίστηκα στα στοιχεία που δεν επιδέχονται καμιάς αμφισβήτησης, χωρίς να σπεύσω να τα «στολίσω» με εισηγήσεις που ούτως ή άλλως θα γίνουν ενώπιον όλων τόσο από εμένα όσο και από τους επικεφαλής των παρατάξεων.

Η πρακτική της συνοδευτικής εισήγησης σε κάθε απολογισμό αποτελεί , κατά τη γνώμη μου, προσπάθεια, χειραγώγησης της αβίαστης ανάγνωσης και μελέτης των παρατιθέμενων στοιχείων πάνω στα οποία οφείλει να γίνει ο διάλογος. Εννοείται ότι στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα υπάρξουν εισηγήσεις τόσο από εμένα ως Δήμαρχο όσο και από τους εκπροσώπους των παρατάξεων. Δεν αντιλαμβάνομαι συνεπώς τις διαμαρτυρίες τόσο του κ. Βλαχογιάννη όσο και της «Λαϊκής Συσπείρωσης» που μάλιστα ψευδώς αναφέρει ότι δεν έγινε έγκαιρη ειδοποίηση του Δημοτικού Συμβουλίου και των Φορέων και επικαλείται διατάξεις περί δήθεν προθεσμιών που δεν υπάρχουν.

Οι κραυγές όσο ηχηρές και αν είναι δεν μπορούν να καλύψουν το μέγεθος, το εύρος και τη σημασία του έργου που έχει παραχθεί από τη σημερινή Δημοτική Αρχή. Είναι μεν κατανοητές, αφού δεν υπάρχει περιθώριο κριτικής στην ουσία, παραμένουν όμως άσκοπες στα αυτιά των πολιτών που μάτια έχουν και βλέπουν.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos