Επίσκεψη δυο Γερμανίδων δημοσιογράφων-blogger και δύο Τούρκων τουριστικών πρακτόρων στην Πάρο

04 Οκτωβρίου 2016 19:04

Με την επίσκεψη της Γερμανίδας δημοσιογράφου κ. Nadja Sayej, της Γερμανίδας blogger κ. Ute Kranz και των Τούρκων τουριστικών πρακτόρων κ. Aslin Tunc και Nese Kabak, συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό τα ταξίδια εξοικείωσης από τον Δήμο Πάρου.

Η κυρία Nadja Sayej είναι πολύπειρη ταξιδιωτική συντάκτρια που κατά καιρούς συνεργάζεται με τα πλέον αναγνωρισμένα ΜΜΕ του πλανήτη όπως η New York Times, η οποία επισκέφθηκε το νησί το διάστημα 27-28 Σεπτεμβρίου 2016, στο πλαίσιο αφιερώματος σε ένα ή παραπάνω από τα παρακάτω γερμανικά αλλά και διεθνή websites και blogs όπως το vmagazine.com, το travelettes.net, amuse-i-d.vice.com/category/travel/ και wmagazine.com (το W magazine αριθμεί 770.000 followers στο twitter και πάνω από 10.000.000 επισκέψεις).

Η κ. Γερμανίδας blogger Ute Kranz( http://www.bravebird.de/ute-kranz) επισκέφθηκε το νησί το διάστημα από 28 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2016, στο πλαίσιο του προγράμματος “Blog Trotters 2016 Greece Beyond the Senses”( www.discovergreece.com/blogtrottersgr), το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) και την Marketing Greece.
Ενδεικτικά τα στοιχεία επισκεψιμότητας του blog της είναι:
UMV: 29.000
FB: 19.800
Instagram: 7.000

Τέλος, την Πάρο επισκέφθηκαν η υποδιευθύντρια του τμήματος ταξιδιών εξωτερικού της ταξιδιωτικής εταιρίας “Intra Tours” κ. Aslin Tunc και η υπεύθυνη προγραμματισμού της ταξιδιωτικής εταιρίας “Carat” κ. Nese Kabak. Η συγκεκριμένη δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρία “Aegean Airlines”, την εταιρία διοργάνωσης ταξιδίων “Signature Travel” και την Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Τουρκίας (TURSAB).

Δημοσιογράφοι και πράκτορες έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί, κάνοντας ιδιαίτερη στη «Παριανή» φιλοξενία και στην καθαρή εικόνα του νησιού.

Ο Δήμος Πάρου και η Επιτροπή Τουρισμού και Ανάπτυξης, η οποία ήταν υπεύθυνη για την φιλοξενία και ξενάγηση των προαναφερθέντων κυριών στο νησί, ευχαριστεί θερμά τα ξενοδοχεία “Paros Palace” και “Kanales” για την φιλοξενία, την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων “Karent” για την διάθεση αυτοκινήτου για την μετακίνηση τους στο νησί, το ουζερί «Τσαχπίνης» και την ταβέρνα «Τσιτσάνης» για την προσφορά ενός γεύματος, την αρτοποιία «Παραδοσιακός Φούρνος Αγκαιριάς» για την προσφορά ενός μαθήματος ζαχαροπλαστικής και τον κ. Δημήτρη Γιώργαρο για την αμέριστη βοήθεια του.

Χρήστος Χριστόφορος
Αντιδήμαρχος Πάρου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos