Παρουσίαση και διαβούλευση των αποτελεσμάτων του Α΄ Σταδίου της Μελέτης “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου”

11 Ιανουάριος 2017 19:05

Μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου και του Προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου-Αντιπάρου κ. Σταύρου Καραχάλιου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσίαση και διαβούλευση με θέμα: “Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου: Αποτελέσματα Α΄ Σταδίου - Στρατηγικό Σχέδιο Λιμένα - Διαμόρφωση Εναλλακτικών Σχεδίων Ανάπτυξης Λιμένα”. Παρόντες ήταν ο Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κ. Κώστας Μπιζάς, εκπρόσωποι των Δημοτικών Παρατάξεων και φορέων του νησιού, πολίτες καθώς και η ομάδα των μελετητών που έχει αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης.

Για πρώτη φορά δίνεται η ευκαιρία μέσω του Master Plan να αναδιοργανωθούν οι λειτουργίες του Κεντρικού Λιμένα Πάρου καθώς και να προωθηθεί η ωρίμανση και η χρηματοδότηση των σχετικών έργων με προοπτική 25ετίας.

Ο Δήμαρχος Πάρου τόνισε τη σημασία της δημόσιας ενημέρωσης και διαβούλευσης για κρίσιμα ζητήματα όπως η εξειδίκευση των στρατηγικών στόχων και η διαμόρφωση εναλλακτικών σχεδίων του προγράμματος ανάπτυξης του Λιμένα Πάρου και ζήτησε την κατάθεση πρόσθετων απόψεων και προτάσεων από φορείς και πολίτες, ώστε τα τελικά αποτελέσματα να αξιολογηθούν και να αξιοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό προς όφελος των χρηστών του λιμένα και της εξυπηρέτησης των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

captcha

Σύνδεση / Εγγραφή