Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2017»

17 Ιανουαρίου 2017 11:24

Ο Δήμος Πάρου ξεκινά δυναμικά τις δράσεις τουριστικής προβολής για το νέο έτος, συμμετέχοντας στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Ferien Messe 2017», η οποία πραγματοποιήθηκε στην Βιέννη το διάστημα 12 έως 15 Ιανουαρίου 2017.


Η Ferien-Messe Wien αποτελεί κορυφαίο γεγονός για την τουριστική αγορά της Κεντρικής Ευρώπης και φιλοξενεί περισσότερους από 800 εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ξεπέρασαν τους 200.000.
Η Ελλάδα αποτελεί την κορυφαία επιλογή και για τις φετινές διακοπές των Αυστριακών, σημειώνοντας μια αλματώδης αύξηση της τάξης του 60% των κρατήσεων από Αυστρία προς Ελλάδα για το 2017.

Επιπροσθέτως, την προσεχή τουριστική περίοδο η αεροπορική διασύνδεση της Πάρου με το εξωτερικό θα εγκαινιαστεί με πτήσεις προερχόμενες από Αυστρία. Συγκεκριμένα, ένα 112 θέσεων αεροσκάφος τύπου Jumbolino (BAe-146-300) θα εκτελεί το δρομολόγιο Αυστρία(Graz) – Πάρος και Πάρος- Αυστρία(Graz).

Το ενδιαφέρον των αυστριακών επισκεπτών στο stand του Δήμου Πάρου εντός του περιπτέρου του ΕΟΤ ήταν ιδιαίτερα εμφανές, εστιάζοντας πολλαπλές επιλογές δραστηριοτήτων που προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός.
Η προσπάθεια για την προβολή του νησιού μας θα συνεχιστεί και στο επόμενο διάστημα.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάρου-Αντιπάρου και Μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου κ. Γιώργος Μπαφίτης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos