Κοπή Πίτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου

19 Ιανουαρίου 2017 11:29

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου με την παρουσία του εκπροσώπου τύπου και βουλευτή Α΄ Αθήνας Βασίλη Κικίλια ως επίσημου προσκεκλημένου, του Βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση, της Αναπληρώτριας Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Κωνσταντίνας Αδαμοπούλου, του Προέδρου Περιφερειακής Οργάνωσης Νοτίου Αιγαίου Φοίβου


Παρασκευόπουλου, του Τομεάρχη Κυκλάδων Χρήστου Παπαβασιλείου, του Προέδρου ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Παναγιώτη Μπουντούρη, των Πολιτευτών του Νομού μας Κατερίνας Μονογιού, Γιώργου Βακόνδιος, Γιώργου Χριστόπουλου, Βιργινίας Μπαϊμπά, καθώς και του Συμβούλου Κοινοβουλευτικού και Νομοθετικού έργου του Προέδρου της Ν.Δ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου η πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου επισκέφθηκε την Αντίπαρο μαζί με την Κατερίνα Μονογιού και το Φίλιππο Φόρτωμα. Τους υποδέχτηκε ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Βασιλόπουλος. Πρώτα πήγαν στο γυμνάσιο Αντιπάρου και μετά στο Δημοτικό Σχολείο όπου πρόσφεραν βιβλία προκειμένου να εμπλουτιστούν οι σχολικές Βιβλιοθήκες. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Δημαρχείο κι είχαν σύντομη συνάντηση με τον Dήμαρχο Τάσο Φαρούπο.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκαν το γηροκομείο, συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο Γιώργο Μελανίτη και συνομίλησαν με τους ηλικιωμένους.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos