Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

17 Φεβρουαρίου 2017 13:59

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Τρίτη 21/02/2017 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:


ΘΕΜΑ 1ο: Έγκριση νέας προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Αντικατάσταση εξωτερικού δικτύου ύδρευσης Κώστος – Παροικία Πάρου» μεταξύ της ΔΕΥΑΠ & του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 2ο: Έγκριση νέας προγραμματικής σύμβασης για την πράξη «Κατασκευή συνοδών έργων μονάδας αφαλάτωσης Παροικίας Πάρου» μεταξύ της ΔΕΥΑΠ & του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 3ο: Χορήγηση δικαιώματος διέλευσης – άδεια εκτέλεσης εργασιών στην εταιρία «ΟΤΕ ΑΕ» για αποκατάσταση καλωδιακών βλαβών διάρκειας μέχρι 31-12-2017.
ΘΕΜΑ 4ο: Χορήγηση δικαιώματος διέλευσης – άδεια εκτέλεσης εργασιών στην εταιρία «ΟΤΕ ΑΕ».
ΘΕΜΑ 5ο: Ενημέρωση για τμήματα ιδιοκτησίας που κατελήφθησαν κατά την εκτέλεση εργασιών διάνοιξης οδού που οδηγεί στο ΧΥΤΑ.
ΘΕΜΑ 6ο : Γνωμοδότηση για την Μ.Π.Ε. που αφορά: «Αναβάθμιση και λειτουργία του υφισταμένου κέντρου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής στη θέση ‘’Πάρος’’ του Δήμου Πάρου της DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος ΑΕ».
ΘΕΜΑ 7ο : Λήψη απόφασης για την κατεδάφιση της παλαιάς δεξαμενής ύδρευσης στη Δ.Κ. Μάρπησσας.
ΘΕΜΑ 8ο: Ψήφιση τεχνικού προγράμματος ΣΥΔΙΣΑΠΑ έτους 2017.
ΘΕΜΑ 9ο: Ψήφιση προϋπολογισμού ΣΥΔΙΣΑΠΑ οικ. έτους 2017 & του πίνακα στοχοθεσίας οικονομικών αποτελεσμάτων έτους 2017.
ΘΕΜΑ 10ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Πάρου για το Δ’ τρίμηνο οικ. έτους 2016.
ΘΕΜΑ 11ο: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού εσόδων και δαπανών Δ’ τριμήνου οικ. έτους 2016 του ΝΠΔΔ ΚΠΠΑ Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 12ο: Προκήρυξη νέας δημόσιας πλειοδοτικής φανερής & προφορικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση ακινήτου (περιπτέρου) το οποίο βρίσκεται στην Πλατεία Μαντώ Μαυρογένους της Δ.Κ. Πάρου.
ΘΕΜΑ 13ο: Επικαιροποίηση της υπ’ αριθμό 10/1994 απόφασης του Δ.Σ. Δήμου Πάρου που αφορά δωρεάν παραχώρηση δημοτικού χώρου στο ΝΟΠ.
ΘΕΜΑ 14ο: Γνωμοδότηση στην πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την αναοριοθέτηση και καθορισμό ζωνών προστασίας του αρχαιολογικού χώρου του Υψώματος Κεφάλου στη περιοχή Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 15ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη δωρεάς διατηρητέου κτίσματος (οικία Γαβαλά) στον παραδοσιακό οικισμό της Δ.Κ. Μάρπησσας.
ΘΕΜΑ 16ο: Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη δωρεάς αγροτεμαχίου στη θέση «Αυκουλάκι» της Δ.Κ. Μάρπησσας (δωρεά κ. Βασιλικής Ασπροπούλου).
ΘΕΜΑ 17ο: Ανάκλησης υπαγωγής επιχειρήσεων στη διάταξη του άρθρου 5 του Ν.429/75 περί εποχικότητας επιχειρήσεων.
ΘΕΜΑ 18ο: Υπαγωγή επιχειρήσεων στη διάταξη του άρθρου 5 του Ν.429/75 περί εποχικότητας επιχειρήσεων.
ΘΕΜΑ 19ο: Διαγραφή προστίμου παράνομης στάθμευσης από βεβαιωτικό κατάλογο.
ΘΕΜΑ 20ο: Έγκριση τοποθέτησης αυτόματου πωλητή εισιτηρίων (ΚΤΕΛ Πάρου) στον οικισμό Πούντα της Δ.Κ. Πάρου.
ΘΕΜΑ 21ο: Αντικατάσταση μελών της επιτροπής ανάδειξης πολιτιστικής κληρονομιάς Δήμου Πάρου.
ΘΕΜΑ 22ο: Αντικατάσταση του εκπροσώπου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Πάρου – Αντιπάρου στην επιτροπή του Δήμου Πάρου για τις ανεμογεννήτριες.
ΘΕΜΑ 23ο: Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Πάρου στην τριμελή επιτροπή χορήγησης βεβαιώσεων σε παραγωγούς – πωλητές λαϊκών αγορών (άρθρο 11 του Ν.4264/2014).
ΘΕΜΑ 24ο: Έγκριση συμμετοχής του Αντιδημάρχου κ. Εμμανουήλ Μαλαματένιου στο σεμινάριο του Ε.Κ.Δ.Δ.Α. με θέμα «Βελτίωση δεξιοτήτων επικοινωνίας, ομαδικής συνεργασίας, διαχείρισης συγκρούσεων και κρίσεων» (Αθήνα 13/2/2017 – 17/2/2017).
ΘΕΜΑ 25ο: Διοργάνωση εκδήλωσης Δήμου Πάρου, ΚΔΕΠΑΠ, Αθλητικής Επιτροπής Δήμου Πάρου σε συνεργασία με τον Συνήγορο για τα δικαιώματα του παιδιού και του κέντρου πρόληψης «Θησέας Κυκλάδων».
ΘΕΜΑ 26ο: Σύσταση επιτροπής αισθητικής της Δ.Κ. Πάρου.
ΘΕΜΑ 27ο: Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων και εξόδων οικονομικού έτους 2017 του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Κουτρέλη.
ΘΕΜΑ 28ο: Ορισμός εκπροσώπου διαχειριστή-ταμία των κατατεθειμένων στην ΕΤΕ χρημάτων του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Κουτρέλη.
ΘΕΜΑ 29ο: Άσκηση προσφυγής ενώπιον του Εφετείου Αθηνών για την αλλαγή σκοπού του Κληροδοτήματος Παναγιώτη Κουτρέλη.

ΘΕΜΑ 30ο: Γνωμοδότηση ΔΣ για την παράταση ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων στις τουριστικές περιοχές.
ΘΕΜΑ 31ο: Αίτημα του Συλλόγου Προστασίας Ζώων Πάρου (PAWS) για παραχώρηση χώρου για την προσωρινή λειτουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς.

Ο Πρόεδρος
του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Σαραντινός Χριστόδουλος – Γεώργιος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos