Συμμετοχή Δήμου Πάρου στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «Salon Mondial du Tourisme de Paris 2017»

23 Μαρτίου 2017 15:07

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει δυναμικά την συμμετοχή του στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού με την παρουσία του στην διεθνή Τουριστική έκθεση «Salon Mondial du Tourism», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 16-19 Μαρτίου 2017 στο Εκθεσιακό Κέντρο Porte de Versailles στο Παρίσι.

Η Πάρος είχε μια έντονη παρουσία, στο περίπτερο της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, το οποίο ήταν τοποθετημένο σε προνομιακή θέση στην είσοδο του εκθεσιακού χώρου.

Η φετινή 42ηSalon Mondial du Tourisme de Paris περιελάμβανε 700 εκθέτες από διάφορες χώρες, περιοχές η πόλεις καθώς και tour operators και προσέλκυσε 130.000 επισκέπτες, κατά κύριο λόγο ταξιδιώτες αλλά και επαγγελματίες.

Η συγκεκριμένη Έκθεση Τουρισμού δίνει μια εικόνα των τελευταίων ταξιδιωτικών τάσεων που παρουσιάζονται από κορυφαίους ειδικούς του τουρισμού. Είναι η καλύτερη offline πηγή έμπνευσης των Γάλλων για όλους τους τύπους ταξιδιωτών.

Το περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, και ειδικότερα το stand της Πάρου, προσέλκυσε αρκετούς επισκέπτες που ήθελαν περισσότερες πληροφορίες για να οργανώσουν καλύτερα το ταξίδι τους καθώς και λεπτομέρειες σχετικά με τις δραστηριότητες που προσφέρει η Πάρος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εκφράστηκε για τις περιπατητικές διαδρομές, τις μικρές κρουαζιέρες, την πολιτιστική κληρονομιά, τις παραλίες και τα θαλάσσια σπορ.

Επίπροσθέτως, κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με επαγγελματίες και με δημοσιογράφους, με στόχο την προβολή και προώθηση της Πάρου. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν διάφορες start-up που αναπτύσσουν καινοτόμες διαδικτυακές πλατφόρμες ταξιδιού.

Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησε ο κ. Νικόλας Στεφάνου, μέλος της Επιτροπής Τουρισμού και Ανάπτυξης Δήμου Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos