Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Όχι στα σχέδια καταστροφής των νησιών μας

25 Μαρτίου 2017 14:47

Δεν πρέπει να υποκύψουμε στη πολιτική που εμπορευματοποιεί το κοινωνικό αγαθό της ενέργειας, που ξεπουλάει τις ενεργειακές πηγές στα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, την εύκολη κερδοφορία τους και προμηνύει την καταστροφή των νησιών μας.


Πρέπει να υπερασπίσουμε τον τόπο μας, το περιβάλλον , τη προίκα των παιδιών μας και την επιβίωση μας, τα δικά μας συμφέροντα με κάθε μέσο και κάθε τρόπο.

Δεν ξεχνάμε ποιοί είναι αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους σε τούτο το έγκλημα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε και ποιοί μπορούν τώρα να τις πάρουν πίσω. Ας αφήσουν λοιπόν τα λόγια τα παχιά και:

 Nα ανακαλέσουν τις άδειες εγκατάστασης των αιολικών πάρκων στα νησιά μας.
 Να ικανοποιήσουν τις ενεργειακές ανάγκες των νησιών, διασφαλίζοντας φθηνό και επαρκές ρεύμα για τα λαϊκά στρώματα και τις μικρές επιχειρήσεις, με ελαχιστοποίηση των επιδράσεων στο περιβάλλον, ενεργειακή ασφάλεια με μόνιμο προσωπικό με σύγχρονα δικαιώματα.

Όχι στην πολιτική απελευθέρωσης της ενέργειας που θυσιάζει τα λαϊκά δικαιώματα προς όφελος της κερδοφορίας των μονοπωλιακών ομίλων.

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 26 ΜΑΡΤΗ 11.00
ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Μ.ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos