Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολ. Πρ. Δήμου Πάρου

19 Ιουνίου 2017 11:54

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 στην έδρα του Δήμου Πάρου, συνεδρίασε το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας της Νήσου Πάρου με θέμα την «πρόληψη και ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κινδύνων που προέρχονται από την εκδήλωση δασικών πυρκαγιών».

Στη συνεδρίαση έλαβαν μέρος ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος, ο Έπαρχος Πάρου-Αντιπάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς, ο Προϊστάμενος Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου κ. Θανάσης Δρόσος, ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Νάουσας και εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Πάρου κ. Γεώργιος Μπαρμπαρήγος, η Πρόεδρος της Τ.Κ. Κ.ώστου κ. Ειρήνη Ρούσσου, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου Υπαστυνόμος Α κ. Ιωάννης Αντωνόπουλος, ο Υπολιμενάρχης Πάρου κ. Θεόδωρος Πορτοκάλης, ο Πυραγός του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πάρου κ. Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ο Δ/ντης της Δ.Ε.Υ.Α.Π. κ. Νίκος Καραμανές, ο Προϊστάμενος της Δ/νσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος Δήμου Πάρου κ. Γιάννης Ραγκούσης, η Προϊσταμένη του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πάρου κ. Κατερίνα Κάγκανη, ο Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πάρου κ. Μανώλης Καβάλης, ο υπάλληλος της Περιφερειακής Ενότητας Πάρου κ. Θεοχάρης Σιδηρόπουλος, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. Πάρου κ. Νίκος Τσιγώνιας, ο Πρόεδρος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πάρου- Αντιπάρου κ. Κωνσταντίνος Μπάλιος και το Μέλος του Μελισσοκομικού Συλλόγου Πάρου κ. Άγγελος Πιτσικάλης

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης πραγματοποιήθηκε συζήτηση σχετικά με τις εργασίες πρόληψης δασικών πυρκαγιών που έχουν γίνει μέχρι σήμερα όπως καθαρισμός αλσύλλιων, ενημέρωση πολιτών, παύση καύσης & εργασιών που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά, κτλ, καθώς και με τις ανάγκες υλικών & υποδομών για την αντιμετώπιση κινδύνων πυρκαγιάς.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr