Αποκλεισμός όλων των γκαράζ της Υπηρεσίας Καθαριότητας των Δήμων

20 Ιουνίου 2017 12:05

Με απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017, κρίνονται αντισυνταγματικές οι παρατάσεις των συμβάσεων (οι οποίες ανανεώθηκαν με τον Ν.4429/2016-άρθρο 10) των συμβασιούχων εργαζομένων στην καθαριότητα των Δήμων και οριστικοποιείται η απόλυσή τους.

Οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στον Δήμο Πάρου ανέρχονται στους 30 και είναι απλήρωτοι από την 01/01/2017 έως σήμερα, παρά το γεγονός ότι εργάζονται κανονικά το ανωτέρω χρονικό διάστημα , λόγω μη έγκρισης από τον επίτροπο του Ν. Κυκλάδων.

Η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α., μετά την εξέλιξη αυτή, αποφάσισε : α) τον αποκλεισμό όλων των γκαράζ της Υπηρεσίας Καθαριότητας των Δήμων από τα μεσάνυχτα της Κυριακής 18 Ιουνίου 2017 έως και την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2017 και β) την προκήρυξη 24ωρης ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Κατόπιν τούτου και επειδή αναμένεται να δημιουργηθεί σοβαρό πρόβλημα στη εύρυθμη λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας, ενημερώνουμε τους δημότες και τους επιχειρηματίες του νησιού ότι δεν θα πραγματοποιείται καθημερινά η αποκομιδή των απορριμμάτων και γι’ αυτό παρακαλούμε το ανωτέρω χρονικό διάστημα, εφόσον υπάρχει δυνατότητα, να μην εναποθέτουν τα απορρίμματα στους κάδους απορριμμάτων.

Σε αντίθετη περίπτωση, να δένουν τους σάκους απορριμμάτων πολύ καλά, ώστε να μην διασκορπίζονται τα απορρίμματα στους γύρω κοινόχρηστους χώρους. Το διάστημα αυτό, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, όποιος πολίτης ή επιχείρηση επιθυμεί, μπορεί να μεταφέρει με δικό του μέσο τα απορρίμματα στο ΧΥΤΑ.

ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ
Δ/ΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΟΜΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΚΑΘ/ΤΑΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos