Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

21 Ιουνίου 2017 18:23

Καλείσθε την 26η Ιουνίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών , διάθεσης ισόποσων πιστώσεων και τροποποίησης διάθεσης πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017

Θέμα 2ο Έγκριση πραγματοποίησης πολυετών δαπανών και τροποποίησης διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017

Θέμα 3ο Έγκριση αποδέσμευσης ποσού προϋπολογισμού 2017

Θέμα 4ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή Αλυκή της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης πλησίον του Ι.Ν. Αγίας Τριάδας της Δημοτικής Κοινότητας Λευκών του Δήμου Πάρου.

Θέμα 6ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στη δυτική πλευρά του πάνω χωριού των Λευκών της Δημοτικής Κοινότητας Λευκών του Δήμου Πάρου.

Θέμα 7ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή Πίσω Λιβάδι πλησίον του οικισμού και με πρόσβαση στον κεντρικό επαρχιακό δρόμο της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 8ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή Δρυός εκατέρωθεν του δρόμου που οδηγεί νοτιοδυτικά του οικισμού της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 9ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή Λογαρά επί του κεντρικού επαρχιακού δρόμου της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου.

Θέμα 10ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή Μάρπησσα επί του κεντρικού επαρχιακού δρόμου που διέρχεται τον οικισμό της Δημοτικής Κοινότητας Μάρπησσας του Δήμου Πάρου

Θέμα11ο Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων του έργου με τίτλο : «Επισκευή δημοτικής οδού Καμαρών του Δήμου Πάρου»

Θέμα12ο Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων του έργου με τίτλο: «Τοποθέτηση στηθαίου ασφαλείας στο Λογαρά του Δήμου Πάρου»

Θέμα13ο Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων του έργου με τίτλο: «Επισκευή κτηρίου πρώην Δημοτικού Σχολείου Καμαρών του Δήμου Πάρου»

Θέμα14οΠροκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων για την εκπόνηση της μελέτης με τίτλο: «Γεωτεχνική μελέτη Αγροκηπίου Παροικίας του Δήμου Πάρου»

Θέμα15ο Έγκριση μελέτης , προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: « Συντήρηση και επισκευή μεταφορικών μέσων του Δήμου Πάρου»

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής
Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos