Το Δ.Σ. Δήμου Πάρου στήριξε την απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας για αξιοποίηση του Κοινοτικού Ξενώνα Νάουσας Πάρου

18 Ιουλίου 2017 17:38

Το παλιό εμβληματικό κτήριο, στην είσοδο του οικισμού της Νάουσας, το οποίο λειτούργησε κατά τις προηγούμενες δεκαετίες ως ξενώνας του Ε.Ο.Τ. ( Κοινοτικός Ξενώνας Νάουσας Πάρου) φαίνεται προσεχώς να αλλάζει όψη και χρήση.

Εγκαταλειμμένο εδώ και δεκαετίες, παραδομένο στη φθορά του χρόνου, αλλά με προνομιακή θέση και θέα ακριβώς πάνω από την όμορφη παραλία του Μεγάλου Πιπεριού, προορίζεται να αναστηλωθεί, να ανακαινισθεί και να αξιοποιηθεί για κοινωφελή σκοπό.

Στις 27/6/2017, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πάρου, αποφάσισε να στηρίξει την πρόταση που είχε υποβληθεί και ψηφιστεί κατά πλειοψηφία από την Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, σχετικά με την αξιοποίηση του κτηρίου ως πολιτιστικού χώρου κοινωφελούς λειτουργίας ο οποίος θα παραμείνει δημοτικός χώρος.

Το Δ.Σ. αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αξιοποίηση του Κοινοτικού Ξενώνα Νάουσας Πάρου και όρισε επίσης τριμελή επιτροπή αξιολόγησης των προτάσεων που θα κατατεθούν και ελέγχου της ορθότητας των δικαιολογητικών με τη συνδρομή της Νομικής Υπηρεσίας. Κατόπιν, η αξιολόγηση της επιτροπής, θα αποσταλεί για γνωμοδότηση στην Δημοτική Κοινότητα Νάουσας και στη συνέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη λήψη σχετικής απόφασης.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos