Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

31 Ιουλίου 2017 15:11

Καλείσθε την 4η Αυγούστου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Έλεγχος και έγκριση οικονομικού απολογισμού, ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων διαχειριστικού έτους από 01-01-2016 έως 31-12-2016 του Δήμου Πάρου.

Θέμα 2ο Έγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2017.

Θέμα 3ο Έγκριση πρακτικών δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για τη μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στην περιοχή του Κώστου της Τοπικής Κοινότητας Κώστου του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Καθορισμός όρων της δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Μάρπησσας στην περιοχή του Λογαρά, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Καθορισμός όρων της δημόσιας μειοδοτικής φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου ως χώρου στάθμευσης στη Δημοτική Κοινότητα Αρχιλόχου στην περιοχή του Προδρόμου, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Πάρου

Θέμα 6ο Συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για τη μελέτη "ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΚΗΠΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ"

Θέμα 7ο Έγκριση πρακτικού Νο ΙΙ και κατακύρωση του συνοπτικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο :« Φόρτωση και μεταφορά μπαζών – φυτικών υπολειμμάτων και ογκωδών αντικειμένων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 8ο Έγκριση μελέτης , προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων της παροχής υπηρεσιών με τίτλο: « Συντήρηση και κλαδονομή των δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου»

Θέμα 9ο Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού και καθορισμός όρων για τη δημόσια σύμβαση προμήθειας με τίτλο: «Προμήθεια αργού υλικού (3 ΑΛΦΑ) για συντηρήσεις δρόμων του Δήμου Πάρου».

Θέμα 10ο΄Εγκριση καταβολής αποζημίωσης μηνός Ιουλίου 2017 στον « Τσούπρο Δαυίδ-Χαρίλαο του Νικολάου» για την εργασία :ʺ Παροχή υπηρεσιών για την συντήρηση και κλαδονομή δημοτικών πάρκων του Δήμου Πάρου ʺ

Θέμα 11ο Καθορισμός νέου κοινόχρηστου χώρου για την παραχώρηση της χρήσης, καθώς και του ανάλογου τέλους χρήσης στην περιοχή των Μαρμάρων της Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos