Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ίδρυση Μητρώου Εθελοντών στον Δήμο Πάρου

12 Οκτωβρίου 2017 16:57

Ο Δήμος Πάρου αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς, προχωρά στην ίδρυση «Μητρώου Εθελοντών», υπό την εποπτεία του Κέντρου Κοινότητας και του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Πολιτισμού.

Το Μητρώο Εθελοντών του Δήμου Πάρου φιλοδοξεί να συγκεντρώσει όλους όσους επιθυμούν να συνεργαστούν με το Κέντρο Κοινότητας και να αποτελέσει δυνητικά κόμβο συνεργασίας, συντονισμού, σχεδιασμού και δράσης, προς όφελος της κοινωνίας και των κατοίκων του Δήμου .

Μπορείτε όλοι να συμμετέχετε, προσφέροντας όποιο κομμάτι των δυνάμεων και του ελεύθερου χρόνου σας θέλετε να συνεισφέρετε στο κοινό μας αγώνα για να παρέχουμε βέλτιστες υπηρεσίες στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, στα σχολεία, σε κοινωνικά αποκλεισμένα άτομα ή ομάδες κλπ, και να συνδράμετε το προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας κατά περίπτωση, υπό την εποπτεία του και με βάση τις οδηγίες και κατευθύνσεις του.

Επισυνάπτουμε σχετικό έγγραφο της αρμόδιας υπηρεσίας με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και σας περιμένουμε να συμπορευτούμε όλοι μαζί στο δρόμο του εθελοντισμού, που μας επιφυλάσσει μόνο χαρές και συγκινήσεις.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr