Παρελήφθη η άδεια κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πάρου, στην θέση Ζευλάκι, στην Παροικία Πάρου.

07 Δεκεμβρίου 2017 19:14

Μετά από επίμονες προσπάθειες του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Ι. Κωβαίου, του Προέδρου της ΚΔΕΠΑΠ Θανάση Μαρινόπουλου, της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου και κυρίως των μηχανικών Γιάννη Ραγκούση και Γιάννη Ταΐρη, αλλά και τις αδιάκοπες ενέργειες του Tεχνικού Γραφείου «Studio 265» και ιδιαιτέρως του Βαζαίου Πετρόπουλου και της Μάγδας Κεφάλα, παρελήφθη η άδεια κατασκευής του κλειστού γυμναστηρίου Πάρου, στην θέση Ζευλάκι, στην Παροικία Πάρου.

Το επόμενο βήμα είναι η ολοκλήρωση του φακέλου με τις μελέτες για την κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου Πάρου, ώστε να σταλεί στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για την εξασφάλιση των υπολοίπων οικονομικών πόρων, για την οποία υπάρχει προφορική δέσμευση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γεωργίου Χατζημάρκου, προκειμένου να ολοκληρωθεί το έργο.

Ένα ακόμα έργο για τον αθλητισμό μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Ο Δήμος Πάρου θα συνεχίσει να οραματίζεται, να σχεδιάζει και να πραγματοποιεί έργα που προάγουν την άθληση και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και της νεολαίας της Πάρου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos