Συμμετοχή Δήμου Πάρου στις Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού

12 Δεκεμβρίου 2017 16:35

Ο Δήμος Πάρου στο πλαίσιο της προσπάθειας για άνοιγμα σε νέες τουριστικές αγορές αλλά παράλληλα και για διατήρηση των κλασσικών αγορών, κλείνει τον κύκλο συμμετοχών του σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού σε Ελλάδα και εξωτερικό με τις εκθέσεις “Grecka Panorama - Greek Food Show 2017” και “Greek Tourism Expo 2017”.

Η τρίτη έκθεση "Grecka Panorama - Greek Food Show 2017", πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Στάδιο της Πολωνίας - PGE Narodowy, στην πόλη της Βαρσοβίας, κατά το διάστημα 2-3 Δεκεμβρίου 2017. Η συγκεκριμένη έκθεση τουρισμού προβάλλει αποκλειστικά και μόνο ελληνικούς προορισμούς και παρουσιάζει κάθε χρόνο όλο και πιο αυξημένη επισκεψιμότητα. Η Ελλάδα κατέχει για ακόμη μια χρονιά την πρωτιά ως τουριστικός προορισμός στις προτιμήσεις των Πολωνών.
Η έκθεση είχε πάνω από 8.350 Πολωνούς επισκέπτες και περισσότερους από 100 Πολωνούς και Έλληνες επαγγελματίες, από τον τουρισμό και τον κλάδο των εξαγωγών.

Στη συνέχεια, ο Δήμος Πάρου συμμετείχε στην 4η “Greek Tourism Expo 2017” που πραγματοποιήθηκε στις 8-10 Δεκεμβρίου στο Metropolitan Expo του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Φέτος η Διεθνής Έκθεση Τουρισμού “Greek Tourism Expo 2017” υποδέχθηκε χιλιάδες επισκέπτες, 300 εκθέτες και 150 Διεθνείς Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπολογίζεται ότι τα Β2Β Meetings με τους εκθέτες ξεπέρασαν τις 6.000, αποτελώντας τη βάση για νέες συμφωνίες.

Στην φετινή Philoxenia παρευρέθησαν 400 (άμεσοι και έμμεσοι) εκθέτες από 18 χώρες, 180 ξένοι μεμονωμένοι hosted buyers και επιπλέον 125 hosted buyers ως ομαδική αποστολή από Βουλγαρία, Αλβανία και ΠΓΔΜ. καθώς και 20.000 επισκέπτες. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν πάνω από 4.000 προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ των εκθετών και μεγάλων hosted buyers από 36 αγορές.

Ο Δήμος Πάρου συμμετείχε και στις δύο εκθέσεις με το Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Τον Δήμο Πάρου εκπροσώπησαν στην “Grecka Panorama Greek -Food Show 2017” η κα Ελένη Τριπολιτσιώτη και στην “Greek Tourism Expo 2017” ο Αντιδήμαρχος κ. Μανώλης Μαλαματένιος και η Δημοτική υπάλληλος κα Λουκία Μαλαματένιου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos