Βράβευση επιτυχόντων μαθητών Πανελληνίων Εξετάσεων 2017

05 Ιανουαρίου 2018 15:22

Σε μία όμορφη και γιορτινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ, ο Δήμος Πάρου και η Μητρόπολη Παροναξίας βράβευσαν τους μαθητές που πέτυχαν στις πανελλήνιες εξετάσεις του 2017 και εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Η ατμόσφαιρα ζεστή, συγκινητική, με πρόσωπα λαμπερά, με γονείς και συγγενείς να καμαρώνουν.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μια συμβολική επιβράβευση των παιδιών, που έδωσαν με επιτυχία τον αγώνα της γνώσης, κατακτώντας ένα σημαντικό βήμα για να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Δήμο Πάρου, την Μητρόπολη Παροναξίας, τη Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Της εκδήλωσης προηγήθηκαν τα εγκαίνια και ο αγιασμός της Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων του ΕΠΑΛ χοροστατούντος του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. κ. Καλλίνικου και παρουσία πλήθους ιερέων.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος καλωσόρισε και συνεχάρη τις νέες, τους νέους, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, δηλώνοντας μεταξύ άλλων ότι: «Κάθε χρονιά διαφορετικά πρόσωπα εισέρχονται σε έναν νέο ελπιδοφόρο κύκλο ζωής, ο οποίος αποτελεί εγγύηση για το μέλλον του νησιού μας. Εύχομαι σε όλους καλή ακαδημαϊκή πορεία και καλή δύναμη».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos