Επίσκεψη Λ. Αυγενάκη & Κοπή Πίτας ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Πάρου Αντιπάρου

05 Φεβρουαρίου 2018 20:47

Ολοκληρώθηκε χτες, με την κοπή της Πίτας η διήμερη επίσκεψη σε Πάρο-Αντίπαρο του Γραμματέα Π.Ε. & Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη.

Ο Γραμματέας Π.Ε. μαζί με την Πρόεδρο και τα Μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. Πάρου Αντιπάρου επισκέφτηκαν το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018 την Αντίπαρο όπου τους υποδέχτηκαν ο Δήμαρχος Αντιπάρου Τ. Φαρούπος κι ο Αντιδήμαρχος Γ. Βασιλόπουλος. Συνομίλησαν με κατοίκους, φίλους και μέλη της ΝΔ στο νησί της Αντιπάρου. Τον Γραμματέα συνόδευαν ο Βουλευτής Κυκλάδων & Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Γ. Βρούτσης, ο Έπαρχος Πάρου Αντιπάρου Κ. Μπιζάς, οι Πολιτευτές: Κ.Μονογιού, Γ. Βακόνδιος, Β. Μπαϊμπά, ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Κυκλάδων Κ. Γαβιώτης, ο Πρόεδρος της Π.Ο. Νοτίου Αιγαίου ΝΔ Γ. Σωτηρὀπουλος, ο Τομεάρχης Κυκλάδων ΝΔ Χρ. Παπαβασιλείου, ο στενός συνεργάτης του Προέδρου ΝΔ Φ. Φόρτωμας, και η Δρ Δ. Πρίνια.

Την Κυριακή 04 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Πάρου Αντιπάρου για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Στην κατάμεστη αίθουσα του Αρχιλόχου με την παρουσία Γραμματέα Π.Ε. & Βουλευτή Ηρακλείου Λ. Αυγενάκη ως επίσημου προσκεκλημένου, του Βουλευτή Κυκλάδων Ιωάννη Βρούτση, του Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου & Έπαρχου Πάρου Κώστα Μπιζά, του Δημάρχου Νάξου Μ. Μαργαρίτη, των Αντιδημάρχων Θ. Σαρρή Παπακυρίλλου (Πάρου) – Γ. Βασιλόπουλου (Αντιπάρου), πολλών Δημοτικών Συμβούλων, των Πολιτευτών: Γ. Βακόνδιου, Β. Μπαϊμπά, Μπ. Δαρζέντα, του Προέδρου ΝΟΔΕ Κυκλάδων Κ. Γαβιώτη, του Προέδρου της Π.Ο. Νοτίου Αιγαίου ΝΔ Γ. Σωτηρόπουλου, του Τομεάρχη Κυκλάδων ΝΔ Χρ. Παπαβασιλείου, της Δρ Δ. Πρίνια, του Αντιπροέδρου ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου Κ. Ζαζάνη & του Γραμματέα ΝΟΔΕ Κυκλάδων Α. Παγώνη καθώς και του Συμβούλου Κοινοβουλευτικού και Νομοθετικού έργου του Προέδρου της Ν.Δ. Φίλιππου Φόρτωμα.

Το πρωί της ίδιας μέρας ο Γραμματέας παρακολούθησε τη λειτουργία στον Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής και μετά το πέρας της λειτουργίας ξεναγήθηκε στο Ναό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos