Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση

17 Φεβρουαρίου 2018 18:33

Καλείσθε την 21η Φεβρουαρίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με αγωγή των Καλλιόπης ,χήρας Δημητρίου Σιγάλα, το γένος Τριανταφύλλου, Παναγιώτη Σιγάλα του Δημητρίου και Μαρίας Σιγάλα του Δημητρίου κατά του Δήμου Πάρου, που αφορά αποζημίωση για μισθώματα που δεν κατέβαλε ο Δήμος Πάρου.

Θέμα 2ο Καθορισμός κριτηρίων και δικαιολογητικών για την ένταξη των ευπαθών ομάδων στη μείωση των δημοτικών τελών καθαριότητας και φωτισμού του Δήμου Πάρου.

Θέμα 3ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «Επισκευές –Συντηρήσεις σχολικών κτηρίων 2017» του Δήμου Πάρου.

Θέμα 4ο Έγκριση 1ου πρακτικού ανοικτού διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής του έργου «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΓΕΦΥΡΑΣ ΑΛΥΚΗΣ» του Δήμου Πάρου.

Θέμα 5ο Έγκριση του από 15-02-2018 πρακτικού Νο ΙΙ (αποσφράγιση και έλεγχος των οικονομικών προσφορών)του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια με τίτλο: « Προμήθεια καυσίμων Δήμου Πάρου και των Νομικών του Προσώπων» (α/α ηλεκτρονικού διαγωνισμού συστήματος 51529) .

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos