Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Έχουν χάσει το λογαριαμό, ζητούν και τα ρέστα...

23 Μαρτίου 2018 16:28

2016- Ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την ίδρυση Γυμνασίου Ειδικής Αγωγής. Το αίτημα απορρίπτεται γιατί δεν εστάλησαν από τη δημοτική αρχή τα απαιτούμενα έγγραφα προς τους αρμόδιους.

2017- Το Σεπτέμβρη η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με έγγραφο της γνωρίζει στην δημοτική αρχή ότι, αν ενδιαφέρεται για την ίδρυση Γυμνασίου Ειδικής Αγωγής στην Πάρο, πρέπει να υποβάλλει αίτημα της, εντός 2 μηνών. Η δημοτική αρχή εκπρόθεσμα φέρνει ξανά στο δημοτικό συμβούλιο προς ψήφιση το θέμα της ίδρυσης Γυμνασίου Ειδικής Αγωγής, χωρίς μάλιστα να έχει εξασφαλίσει τη στέγαση του, απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκριση του αιτήματος. Παρόλα αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο εγκρίνει και πάλι ομόφωνα το αίτημα της ίδρυσης. (Σχετικό δελτίο τύπου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», με τίτλο «Υπόλογοι σε γονείς και μαθητές», 1-12-2017)

Το αίτημα απορρίπτεται και πάλι γιατί δεν δεν εξασφάλισαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά βάσει των οποίων εγκρίνεται η σχετική ίδρυση από το Υπουργείο Παιδείας.

Αντί να σιωπήσουν, αντί να ζητήσουν έστω συγνώμη από τους ενδιαφερόμενους γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς έχουν το θράσος να βγάζουν και δελτίο τύπου (Γρ. Δημάρχου 22-3-18) , για να διώξουν από πάνω τους τις ευθύνες που αποκλειστικά τους ανήκουν. Η κρίση ανήκει στο παριανό λαό.

Πάρος 22-3-2018

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos