Σωτήρης Καστρουνής: Ψευδείς και ανυπόστατες οι κατηγορίες του Δημάρχου προς το πρόσωπό μου...

02 Απριλίου 2018 16:31

Την Τετάρτη 28-3-2018 στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος Πάρου Κωβαίος προσπάθησε να αποποιηθεί τις τεράστιες ευθύνες του, ψάχνοντας απεγνωσμένα εξιλαστήρια θύματα για να «φορτώσει» την αναστολή των εργασιών στο αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής.


Με ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα, χρέωσε στην Κ.Ε.Π.Ο.Σ.Α και προσωπικά στον Σωτήρη Καστρουνή την ευθύνη της αναστολής του έργου, ισχυριζόμενος ότι τηλεφωνούσε σε υπηρεσίες και υπουργεία για να το πετύχει

Οι παραπάνω κατηγορίες είναι πέρα για πέρα ψευδείς και ανυπόστατες. Στο Δ.Σ. επανειλημμένως κάλεσα τον Δήμαρχο να ανακαλέσει αλλά αυτός αρνήθηκε και συνέχισε τις ανυπόστατες κατηγορίες στο πρόσωπό μου αλλά και κατά της παράταξης που εκπροσωπώ.

Μετά από αυτή την θλιβερή εικόνα του δημάρχου, αναγκάστηκα να αποχωρήσω από την αίθουσα του Δ.Σ.. Να θυμίσω ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο δήμαρχος καταφεύγει σε τέτοιου τύπου πρακτικές και λογικές. Το έχει ξανακάνει.
Καλώ τον δήμαρχο έστω και καθυστερημένα ή να ανακαλέσει ή να παρουσιάσει τα στοιχεία που με ενοχοποιούν στα μάτια του παριανού λαού.

Αν δεν το κάνει δεν θα είναι τίποτε περισσότερο από ένας ψεύτης και κοινός συκοφάντης και σαν τέτοιο τον καταγγέλλω στον Παριανό λαό
Ο δήμαρχος κατέθεσε το φάκελο του έργου του «αλιευτικού καταφυγίου» με ελλείψεις χωρίς να «ωριμάσει» σαν έργο, και εσπευσμένα, γιατί οι χρόνοι δεν του έβγαιναν. Ήθελε τώρα να ξεκινήσει το έργο για καθαρά προεκλογικούς λόγους, ρισκάροντας με αυτό τον τρόπο την τύχη του έργου.

Αυτοί που ευθύνονται για το σταμάτημα του έργου είναι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, γιατί δεν φρόντισαν ο φάκελος να είναι πλήρης ώστε να μην μπορεί να τον προσβάλει καμιά καταγγελία.
Η ανευθυνότητα και οι ερασιτεχνισμοί της σημερινής Δημοτικής Αρχής θέτουν σε κίνδυνο το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου.

 

1/4/2018 Καστρουνής Σωτήρης

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos