Κώστας Ροδίτης, Υποψήφιος Πρόεδρος ΔημΤο Πάρου - Αντιπάρου

08 Μαϊος 2018 11:41

Στις 13 Μαϊου δηλώνω παρών στις τοπικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί για μένα η πολιτική είναι προσφορά και ήθος. Οχι παραγοντισμοί και «κομματάρχες». Γιατί η Νέα Δημοκρατία είμαστε όλοι εμείς!

Τριάντα χρόνια τώρα ανήκω στη μεγάλη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, που ενώνει όλους τους Έλληνες. Στην κρίσιμη αυτή για τη χώρα στιγμή, που το κόμμα που επένδυσε στο διχασμό της κοινωνίας, εξοντώνοντας τη μεσαία τάξη και πηγαίνοντας τους παραγωγικούς τομείς πολλά χρόνια πίσω βρίσκεται δυστυχώς στην κυβέρνηση, η παράταξη μας χρειάζεται όλους, κανένας δεν περισσεύει. Κι επειδή στα δύσκολα κρίνονται οι χαρακτήρες, πρέπει να γίνει σε όλους κατανοητό ότι εχθρός είναι το ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι ομοϊδεάτες μας. Απέναντι στο κόμμα που δίχασε την κοινωνία, εμείς με κάθε μας δράση πρέπει να ενώνουμε τους Έλληνες και την τοπική κοινωνία.

Θέλουμε μια Πάρο που ζει και το χειμώνα, που οι συνθήκες δε διώχνουν τον κόσμο από το νησί αλλά ούτε από την παράταξη... . Υπηρετώ την τοπική κοινωνία και την παράταξη πολλές δεκαετίες και ξέρω ν’ ακούω. Και το μήνυμα στην παρούσα φάση, τόσο από την κοινωνία όσο και από την παράταξη, είναι ότι είμαστε έτοιμοι, ΜΑΖΙ να πάμε μπροστά. Να σηκώσουμε τα μανίκια, ν’ αφήσουμε στην άκρη τους μικροεγωισμούς και τους παραγοντισμούς και να εργαστούμε για το καλό του τόπου. Για τον ελεύθερο επαγγελματία που βλέπει τη δουλειά του και την επιχείρησή του να μαραζώνει μπροστά στην ασφυξία της αγοράς και την υπερφορολόγηση μιας κυβέρνησης που ήρθε για να πάει τη χώρα 50 χρόνια πίσω. Για τα παιδιά μας, που βλέπουν τις σπουδές τους να υποβαθμίζονται, για το επιστημονικό κεφάλαιο που μετανάστευσε, μαζί με τις ελπίδες χιλιάδων νέων. Για τους γονείς μας, που είδαν τις συντάξεις τους και τους κόπους μιας ζωής να εξαφανίζονται από μια αδίστακτη κυβέρνηση, που εξελέγη με επαγγελία την κοινωνική πολιτική.

Σαν μηχανικός και σαν μέλος του εμπορικού συλλόγου σκέφτομαι πρακτικά. Όπως όλοι οι Έλληνες, που θέλουν να επανέλθει η κανονικότητα στη χώρα. Κι αν δεν το κάνουμε εμείς, οι ενεργοί πολίτες, τότε έχουμε ευθύνη για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Ο κόσμος είναι πια πιο υποψιασμένος μετά την ανατροπή που έφεραν στη ζωή μας τα τρία χρόνια αυτής της κυβέρνησης. Δεν αρκείται σε άδεια λόγια. Θέλει έργο, συνέπεια, άξιους επαγγελματίες και πολίτες. Οι εκλογές αυτές, που γίνονται ανοιχτά, δημοκρατικά και με αξιοκρατικά κριτήρια, όπως η διαδικασία Ανανέωσης πολιτικών στελεχών, που είναι απόφαση και όραμα του Προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι μια ζύμωση των τοπικών κοινωνιών που μας χρειάζονται όλους. Δεν είναι καιρός για πολιτικούς «ναρκισισμούς».

Μπροστά σ’ αυτή τη δύσκολη συγκυρία, δηλώνω και πάλι παρών, θέττοντας τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών και της τοπικής κοινωνίας. Δίπλα σε παλιούς συναγωνιστές, δίπλα σε όλους τους συμπολίτες μου. Και έχω εμπιστοσύνη στον κόσμο μας. Μαζί προχωράμε τόσα χρόνια, ΜΑΖΙ θα τα καταφέρουμε και τώρα. Όποιον κι αν στήριξες στις προηγούμενες εκλογές, στις 13 Μαϊου ζητώ τη στήριξή σου. Γιατί αυτές οι εκλογές είναι υπόθεση όλων μας. Γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι και δική σου!
Κώστας Ροδίτης, Υποψήφιος Πρόεδρος ΔημΤο Πάρου-Αντιπάρου

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos