«Κλείδωσε» το όνομα του νέου Προέδρου της Κ.Δ.Ε.Π.Α Πάρου…

10 Ιουνίου 2018 18:38

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει ήδη «κλειδώσει» το όνομα του προσώπου που θα αναλάβει εφεξής την Προεδρία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. μετά την παραίτηση του κ. Α. Μαρινόπουλου από τη συγκεκριμένη θέση ευθύνης.

Κατά ασφαλείς πληροφορίες μας, η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π περνά στα χέρια υψηλά ιστάμενου προσώπου της δημοτικής παράταξης της πλειοψηφίας. Η ανακοίνωση του ονόματος του νέου Προέδρου θα γίνει σε λίγες ημέρες, λίγο πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ως νέου Προέδρου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη επιλογή ανάληψης της προεδρίας της κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης πολιτισμού του νησιού από ανώτατο ιεραρχικά πρόσωπο της παράταξης «Πάρος Τώρα στην Πράξη», συναρτάται με μια νέα θετική ώθηση που επιθυμεί να δώσει η νυν Δημοτική αρχή στα πολιτιστικά πράγματα της Πάρου.

Το «βαρύ» όνομα του νέου Προέδρου και η θέση του στο Δήμο Πάρου, παραμένουν μέχρι στιγμής «επτασφράγιστα» μυστικά. Γεγονός είναι πάντως, ότι εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο νέος Πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. θέλει να «πάρει επάνω του» το ζήτημα του Πολιτισμού στην Πάρο στοχεύοντας στην περαιτέρω ανάπτυξή του με την προσωπική του σφραγίδα.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos