Λαική Συσπείρωση Πάρου: "Κάνει μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα"

12 Ιουνίου 2018 00:36

Ο λόγος για το αλιευτικό καταφύγιο της Αλυκής . Δεν σχολιάζουμε τους λόγους για τους οποίους ο Δήμαρχος με τα δελτία τύπου που εκδίδει παρακάμπτει μονίμως το φορέα υλοποίησης και χρηματοδότησης του έργου, δηλαδή, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάρου- Αντιπάρου.


Η προεκλογική “πρεμούρα” είναι εμφανής. Δικαίωμα του. Είναι υποχρεωμένος όμως:

• Να απολογηθεί για την κοροϊδία των πάντων, ότι το έργο είχε όλες τις αδειοδοτήσεις από την στιγμή της έναρξης του, ενώ τελικά αυτό συνέβη 24 Απριλίου, έξη δηλαδή μήνες μετά
• Να εξηγήσει για το ποιος θα καταβάλει τις νόμιμες απαιτήσεις του εργολάβου για την διακοπή των εργασιών χωρίς δική του υπαιτιότητα
• Να πει για το ποιος θα καταβάλει τα χρηματικά πρόστιμα που θα καταλογιστούν, αφού σύμφωνα με την έγκριση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου «…η λιμενική αρχή υποχρεούται να επιβάλει τις νόμιμες κυρώσεις για τα έργα που έχουν εκτελεστεί χωρίς τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις…».

Ας αφήσει λοιπόν ο Δήμαρχος τα επικοινωνιακά παιχνίδια για να δικαιολογήσει ερασιτεχνισμούς και προχειρότητες γιατί τα «κόλλυβα» δεν είναι δικά του. Είναι του παριανού λαού.
Πάρος 10-6-2018

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos