Πρόσκληση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου σε έκτακτη συνεδρίαση.

19 Ιουνίου 2018 16:04

Καλείσθε την 20η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:30 να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα στην Παροικία σε έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

Θέμα 1ο ΄Εγκριση πραγματοποίησης δαπανών και διάθεσης ισόποσων πιστώσεων σε βάρος διαφόρων κωδικών του προϋπολογισμού εξόδων του οικονομικού έτους 2018

Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός, ύστερα από αίτημα της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, της Υπηρεσίας Δόμησης και Περιβάλλοντος, του Τμ. Καθαριότητας ,Ανακύκλωσης και Πρασίνου, ότι:
λόγω του προβλήματος που έχει δημιουργηθεί από την έλλειψη προσωπικού και της αύξησης των επισκεπτών του νησιού , ο όγκος των απορριμμάτων έχει αυξηθεί και υπάρχει αδυναμία πλήρους αποκομιδής τους , ειδικά στα κεντρικά σημεία του οικισμού της Νάουσας και την δημιουργία εστιών μόλυνσης , και η λήψη απόφασης για δέσμευση πιστώσεων πρέπει να προηγηθεί για να ολοκληρωθεί η όλη διαδικασία.

Θέμα 2ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του 1ου Νηπιαγωγείου Παροικίας του Δήμου Πάρου.
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί κατά τη θερινή περίοδο και πριν την έναρξη της σχολικής, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Θέμα 3ο Καθορισμός όρων της δημόσιας ,μειοδοτικής ,φανερής και προφορικής δημοπρασίας για την εύρεση και μίσθωση ακινήτου για την κάλυψη των στεγαστικών αναγκών του 4ου Νηπιαγωγείου Παροικίας του Δήμου Πάρου.
Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι η διαδικασία πρέπει να ολοκληρωθεί κατά τη θερινή περίοδο και πριν την έναρξη της σχολικής, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων.

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Μάρκος Ι. Κωβαίος

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos