Μήνυμα Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου

25 Ιουνίου 2018 20:21

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας

Αγαπάμε τον τόπο μας, Νοιαζόμαστε για την Κοινωνία, Φροντίζουμε τους συνανθρώπους μας.
Στον Δήμο Πάρου, από κοινού, αιρετοί, διοίκηση και εργαζόμενοι συνεργαζόμαστε απρόσκοπτα για το όφελος όλων των πολιτών και εφαρμόζουμε μια κοινωνική πολιτική που νοιάζεται για την αξιοπρέπεια και την ευημερία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό προάγουμε δράσεις και υλοποιούμε πολιτικές κοινωνικού χαρακτήρα και προσφοράς, αξιοποιώντας εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι μια πρωτοποριακή δομή που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και τις διευρυμένες κοινωνικές υπηρεσίες του, αναμένεται να φέρει δημιουργικές αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών.

Δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη συγκεκριμένη δομή και τη λειτουργία της, σας καλώ να στηρίξετε στο σύνολο το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το καταφέρουμε.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos