Πάρος: Ανακατατάξεις εν αναμονή "λευκού καπνού" στη δημοτική παράταξη της πλειοψηφίας...

13 Ιουλίου 2018 19:45

Η προ ολίγων ημερών παραίτηση του κ. Χρήστου Χριστόφορου από τη θέση του Αντιδημάρχου και του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου, μοιάζει να δρομολογεί ντόμινο εξελίξεων αναφορικά με ανακατατάξεις που πρόκειται συμβούν και οι οποίες σχετίζονται με την εκ νέου ανάληψη των θέσεων ευθύνης που χήρεψαν λόγω της παραίτησης.

Οργασμός συζητήσεων και ζυμώσεων μέσα στην πλειοψηφούσα δημοτική παράταξη έχουν φέρει στο προσκήνιο ονόματα προσώπων τα οποία πιθανολογείται ότι θα αναλάβουν τις νέες κενές πλέον θέσεις. Ως επικρατέστερα ακούγονται τα ονόματα του κ. Γιώργου Τριπολιτσιώτη και του κ. Μικέ Λεοντή, χωρίς ωστόσο ακόμη το τοπίο να έχει ξεκαθαριστεί απόλυτα για το ποιές ενδεχομένως θέσεις προτίθενται να αναλάβουν.

Όλα ακόμη είναι ρευστά και παραμένουν μέχρι αυτή τη στιγμή στο επίπεδο των συζητήσεων και των εικασιών. Αναμένεται ωστόσο να βγει "λευκός καπνός" σύντομα και να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τις κενές πλέον θέσεις στο Δήμο Πάρου...

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos