θανάσης Μαρινόπουλος: Δυστυχώς επτωχεύσαμεν

01 Αυγούστου 2018 16:46

Το 1893 σε ομιλία του στη βουλή ο Χαρίλαος Τρικούπης χρησιμοποίησε την ανωτέρω φράση αναφερόμενος στην οικονομική κατάσταση που παρέλαβε και την αδυναμία του κράτους να αποπληρώσει το δημόσιο χρέος .

Τα ίδια ακριβώς λόγια μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και σήμερα αναφερόμενοι στο Δημοτικό Συμβούλιο για τις αξίες του (ποιες αξίες ;) για το όραμα του (ποιο όραμα ;) για τον σχεδιασμό (ανέκδοτο)και το ήθος που εκπέμπει (που θα έπρεπε να εκπέμπει).

 

Αγροκήπιο Παροικιάς η πως με αλχημείες μετατρέπουμε το χρυσάφι σε κάρβουνο.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος και οι περισσότεροι Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν αντελήφθησαν την σπουδαιότητα της πρότασης των τριών συλλόγων-φορέων όχι μόνο για την Παροικιά αλλά για το μέλλον του νησιού μας.

Αν δεν είμαστε ικανοί να έχουμε «όραμα» για το νησί , ας αφήσουμε τους πολίτες, τους φορείς, τους συλλόγους εκείνους που αγωνιούν και ενδιαφέρονται πραγματικά και ανιδιοτελώς να δημιουργήσουν το δικό τους.

Αθανάσιος Μαρινόπουλος

ΥΓ1 Αναφέρομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο σαν συλλογικό όργανο, στην γενικότερη εικόνα του , στην εντύπωση που νομίζω ότι έχει δημιουργηθεί στην πλειονότητα των πολιτών.

ΥΓ2 Επειδή ο λαϊκισμός περισσεύει διευκρινίζω ότι και νηπιαγωγείο γίνεται και η οραματική πρόταση υλοποιείται.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos