Πάρος: Ερώτημα Δ.Σ Μ. Χανιώτη προς Δήμαρχο και επιτροπή Τουριστικής Προβολής

07 Νοέμβριος 2018 13:20

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε σχετικά με τη δράση που είχατε εξαγγείλει στο πλαίσιο της τελευταίας παρουσίας του Δήμου Πάρου στην έκθεση ITB στο Βερολίνο.

Όπως αναφερόταν σε σχετικό Δελτίο Τύπου  συμφωνήθηκε τότε και ανακοινώθηκε η συνεργασία με τη Deutsche Welle για την προβολή της Πάρου μαζί με άλλα τρία νησιά των Κυκλάδων. Η συμφωνία είχε επιβεβαιωθεί ως αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε γίνει μεταξύ των κ.κ. Τριπολιτσιώτη, εκπροσώπων της MTC GROUP και εκπροσώπους του σταθμού.

Αν και φαίνεται από το Δελτίο Τύπου, πως η τακτική ομαδοποίησης και μαζικοποίησης ακολουθείται κατά κόρον, αφού ακόμη και στις εκθέσεις οι συναντήσεις σας περιλαμβάνουν και άλλα νησιά των Κυκλάδων, τρία τον αριθμό(!), δεν είναι εδώ επιδίωξη μας να εστιάσουμε σε αυτό το σημείο. Θα θέλαμε ωστόσο περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ζήτημα της δημοσιογραφικής επίσκεψης.

Ειδικότερα, το Δελτίο Τύπου μιλάει για συμφωνία και όχι για διερεύνηση ή ενδεχόμενο. Θα θέλαμε λοιπόν να μας ενημερώσετε εάν και πότε έγιναν τα γυρίσματα της εκπομπής και πότε θα προβληθεί το επεισόδιο με την Πάρο καθώς μέχρι σήμερα δεν μας έχει γίνει ενημέρωση για τη δράση αυτή.

Εάν δεν έχει πραγματοποιηθεί, θα θέλαμε να γνωρίζουμε:
- τους λόγους για τους οποίους δεν έγινε,
- γιατί – ενδεχομένως - προχωρήσατε στην δημοσιοποίηση μιας τόσο σημαντικής δράσης και την δημιουργία προσδοκιών στους επαγγελματίες τουρισμού του νησιού μας, αν δεν ήταν εξασφαλισμένη η συμφωνία;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντησή σας,

Με εκτίμηση,

Μαρία Χανιώτη,

Δημοτική Σύμβουλος
Ενιαία Κίνηση πολιτών Ενότητα για το Μέλλον

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos