Αποκαλυπτικά τα ευρήματα της Μεγάλης Δημοσκόπησης του psts.gr ενόψει των Δημοτικών Εκλογών στην Πάρο...

19 Νοεμβρίου 2018 20:32

Οι πολίτες της Πάρου μίλησαν! Απάντησαν στα ερωτήματα που έθετε Μεγάλη Δημοσκόπηση με θέμα τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του 2019 στο νησί και το psts.gr τους ευχαριστεί όλους για το χρόνο τους και τη συμμετοχή τους!


Τα ευρήματά της, ούτε λίγο, ούτε πολύ, έρχονται να ταράξουν τα νερά του τοπικού πολιτικού σκηνικού διατυπώνοντας άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία για τις τάσεις, τις διαθέσεις και τη στάση των πολιτών απέναντι σε παρατάξεις, στοχεύσεις και προσδοκίες αναφορικά με τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Η δημοσκόπηση ήδη ολοκληρώθηκε επιτυχώς και σε λίγες ημέρες θα δημοσιεύσουμε τα αποτελέσματά της που είναι εξόχως αποκαλυπτικά!

Η φωνή των πολιτών της κοινωνίας της Πάρου και ο σφυγμός των τοπικών πολιτικών τεκταινομένων στο νησί αποτυπώνονται εύγλωττα στα δημοσκοπικά ευρήματα που αλλάζουν τα έως σήμερα δεδομένα και προοιωνίζονται εξελίξεις που θα φανούν στις κάλπες σε λίγους μόλις μήνες...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos