Συμμετοχές, συναντήσεις του Πρόεδρου του Π. Σ. Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχου Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζά

04 Δεκεμβρίου 2018 16:44

Ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Π.Ε. Πάρου κ. Κώστας Μπιζάς συμμετείχε :

α) Στην ημερίδα με θέμα: " Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας: Μύθοι και Αλήθειες " που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο στις 1 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Στον χαιρετισμό του δήλωσε ότι : << Η εγκατάσταση ανεμογεννητριών στα νησιά μας έχει ως συνέπεια να προκαλείται ζημιά στο περιβάλλον, στον τουρισμό, στις τοπικές κοινωνίες και στην Εθνική Οικονομία.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε , να ενημερωνόμαστε συμμετέχοντας σε ομιλίες & ημερίδες και να διεκδικούμε τεκμηριωμένα τη μη υλοποίηση εγκατάστασης Βιομηχανικών Αιολικών πάρκων.
Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει με αποφάσεις και γνωμοδοτήσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Επιτροπής Περιβάλλοντος αντίστοιχα,

το αίτημα των φορέων και των πολιτών στα νησιά Πάρο, Νάξο, Άνδρο και Τήνο για την μη τοποθέτηση στις ιδιαιτέρου κάλλους περιοχές μας των εκατοντάδων ανεμογεννητριών.
Με ενότητα και αγάπη στον τόπο μας ευελπιστούμε ότι θα αποτρέψουμε το έγκλημα που κάποιοι έχουν αποφασίσει να διαπράξουν στα νησιά μας >>.

 

β) Σε συνάντηση εργασίας με Υπηρεσιακά Στελέχη στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας στις 3 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα.

Ενημερώθηκε για την εξέλιξη των μελετών που αφορούν τα κτιριακά , τα συγκοινωνιακά της πίστας και την επέκταση του διαδρόμου.

Η εκτίμηση του κ. Μπιζά είναι ότι υπάρχει η πολιτική βούληση για την υλοποίηση των παραπάνω έργων

αφού πρωτύτερα εγκριθούν οι παραπάνω μελέτες και δεν υπάρξουν κωλύματα ή καθυστερήσεις από τριτογενείς παράγοντες.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos