Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Έχουμε «γεννητούρια»! Νέα δημοτική παράταξη στα «σκαριά»...

31 Ιανουαρίου 2019 19:35

Λιμνάζοντα ήταν μέχρι σήμερα στην Πάρο τα νερά του τοπικού πολιτικού «χάρτη» ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών του Μαϊου.


Όπως είχαμε δημοσιεύσει σε προ ολίγων ημερών άρθρο μας, δύο φαίνονταν να είναι επισήμως τουλάχιστον, οι «μονομάχοι» της δημοτικής κάλπης στο νησί: Η δημοτική παράταξη «Πάρος Επιμένουμε στην Πράξη» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο κ. Μ. Κωβαίο και η παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κ. Ροκονίδα.

Αμ δε! Ένας νέος δημοτικός συνδυασμός, μάλλον μόλις...γεννιέται!

Τρίτος παίκτης μπαίνει τις προσεχείς ημέρες στο «παιχνίδι» της τοπικής πολιτικής σκηνής ο οποίος, απ΄ότι δείχνουν τα πράγματα, έρχεται με...φόρα!
Αυτό που σίγουρα γνωρίζουμε είναι ότι η νέα δημοτική παράταξη που βρίσκεται στα «σκαριά» θα έχει χαρακτήρα πολυσυλλεκτικό και «βαριά» ονόματα.

Μένει ωστόσο να ευοδωθεί το εν λόγω εγχείρημα και να πάρει σάρκα και οστά η κίνηση αυτή, οριστικοποιώντας τελικά την κάθοδό της στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, από τις οποίες μας χωρίζουν λιγότεροι από τέσσερεις μήνες!
Οφείλουμε ωστόσο να διατηρήσουμε και μια επιφύλαξη καθώς στο παρελθόν, έχουμε πολλάκις δει πολιτικές δημοτικές κινήσεις να γεννιούνται στο νησί και να αποσύρονται, η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Επί του προκειμένου πάντως, δεν αποκλείονται περαιτέρω εκπλήξεις στο τοπικό πολιτικό πεδίο!
Ονόματα που έχουμε ήδη πρώτοι στο psts.gr δημοσιεύσει, «σχήματα» που «κινούνται» εν καιρώ με την μορφή ζυμώσεων, δεν αποκλείεται σύντομα να ταράξουν τα μέχρι πρότινος λιμνάζοντα νερά και να δρομολογήσουν ραγδαίες εξελίξεις, που θα αλλάξουν άρδην το προσεχές πολιτικό σκηνικό στην Πάρο ενόψει της δημοτικής κάλπης.

Έρχεται Big Bang λοιπόν;
To βέβαιο είναι πάντως, ότι ίσως, ίσως επαναλαμβάνουμε, να έχει ήδη ξεκινήσει...

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr