"Αναγέννηση Αντιπάρου" Πρόσκληση ενωτικού συνδυασμού

07 Μαρτίου 2019 20:51

Eίναι κοινή διαπίστωση ότι εν έτει 2019 και ατενίζοντας την περίοδο 2019-2023 οφείλουμε να σκεφτούμε συλλογικά, να προβλέψουμε μελλοντικές παραμέτρους, να οραματιστούμε και να προγραμματίσουμε την πορεία και ανάπτυξη του νησιού μας. Οι δημοτικές εκλογές τον ερχόμενο Μάιο μας δίνουν την ευκαιρία να ανανεώσουμε και να επανεξετάσουμε τις επιλογές μας.

Διεκδικούμε πάλι το δήμο Αντιπάρου σε ένα ενωτικό συνδυασμό από την υποχρέωση να συνεχιστεί το έργο μας και να ευοδωθούν όλα όσα στοχεύσαμε όταν ξεκίναγαμε. Σε αυτή την ενωτική προσπάθεια, περισσότερο από ποτέ, δεν περισσεύει κανείς. Η εμπειρία των τελευταίων 4,5 χρόνων μας δίδαξε ότι μόνο ενώνοντας τις δυνάμεις μας μπορούμε να παρουσιάσουμε έργο και πρόοδο. Η εποχή των πολώσεων έχει παρέλθει, εμφατικά μάλιστα τα τελευταία τρία χρόνια: ξεπεράσαμε τις διαχωριστικές γραμμές και φροντίσαμε να μονιάσουμε το νησί. Είναι βέβαιο ότι μας ενώνουν πολλά περισσότερα από όσα μας χωρίζουν!

 

• Αναζητούμε -για την αποτελεσματικότερη επίλυση των προβλημάτων μας και την ουσιωδέστερη χαρτογράφηση των αναγκών και των στόχων μας- μία ουσιαστική συμπόρευση, χωρίς διαχωριστικές γραμμές, με διαρκή πίστη στις θεμελιώδεις αρχές της διαφάνειας, της ειλικρίνειας και της αξιοπιστίας.
• Εγγυόμαστε την ωφέλεια ενός κοινού ενωτικού ψηφοδελτίου με ανθρώπους πολιτικά ικανούς, ανιδιοτελείς, με όρεξη να προσφέρουν στον τόπο μας.
• Επενδύουμε στο ότι υπάρχουν υγιείς δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας που μπορούν να ελευθερωθούν αλλά και στην βεβαιότητα ότι η περίοδος 2019-2023 είναι η χρονική στιγμή που μπορεί να αποτελέσει φωτεινό σημείο στη σύγχρονη ιστορία του νησιού.
• Πιστεύουμε στο σημαντικό ρόλο της γυναίκας, που είναι αναγκαίος και υπερπολύτιμος για το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Φίλες και φίλοι,
Για άλλη μια φορά το διακύβευμα για το νησί μας είναι μεγάλο. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να το κερδίσουμε διαμορφώνοντας το δήμο που μας αξίζει, έχοντας στο νου μας το χρέος μας ως πολίτες και ως κληροδότες στις επερχόμενες γενιές. Στους τωρινούς καιρούς ο ρόλος της αυτοδιοίκησης είναι πολυσύνθετος, εξαιρετικά σημαντικός στη διαμόρφωση των συνθηκών ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών και αξιοπρεπούς διαβίωσης των πολιτών τους. H Αντίπαρος απέκτησε δυναμικό στίγμα στον ψηφιακό χάρτη και δημοκρατική υπόσταση, έγινε Δήμος ανοικτός και προσβάσιμος στους πολίτες, ενώ διαχειρίστηκε έργα που παρέλαβε και εκπόνησε άλλα, με προοπτική να ολοκληρωθούν την τετραετία 2019-2023.

Με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που αναλαμβάνω, με απόλυτο σεβασμό στους κατοίκους του νησιού και με τη δέσμευση για σκληρή και αποτελεσματική δουλειά, βασισμένη στη σύμπνοια και τη συλλογικότητα, πήρα την απόφαση στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 να διεκδικήσω για δεύτερη συνεχή θητεία την τιμητική και εξαιρετικά υπεύθυνη θέση του Δημάρχου Αντιπάρου.
Η διαδρομή μου, επαγγελματική, κοινωνική και πολιτική είναι γνωστή σε όλους σας από πολύ παλιά.

Ζητώ να με στηρίξετε στις επικείμενες δημοτικές εκλογές σε έναν ενωτικό συνδυασμό.

Ο Δήμαρχος Αντιπάρου
Αναστάσιος Δ. Φαρούπος
Συνεχίζουμε για την Αντίπαρο που αξίζουμε

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos