Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: H… «κολλημένη» κάμερα έφερε διαμαρτυρίες στο Δημοτικό Συμβούλιο!

13 Μαρτίου 2019 19:24

Μια κάμερα που είχε… «κολλήσει» με αποτέλεσμα να δείχνει μόνο ένα μέρος των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου στη συνεδρίαση της 12ης Μαρτίου, έγινε αφορμή για διαμαρτυρίες!


Η συνεδρίαση μεταδιδόταν live μέσω δύο καμερών οι οποίες υπάρχουν για να διαχωρίζουν την αίθουσα του Δ.Σ. σε δύο «παράθυρα» δείχνοντας συνολικά στην ένωσή τους όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ενώ λοιπόν η συνεδρίαση βρισκόταν σε εξέλιξη, ο επικεφαλής της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας «Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου» και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Κώστας Ροκονίδας, επισήμανε ότι καταγράφεται από τις κάμερες η μια πλευρά της αίθουσας η οποία δείχνει μόνο τους συμβούλους της παράταξης της πλειοψηφίας, παρουσιάζοντας έτσι οπτικά, ένα μέρος μόνο της συνεδρίασης.

Στην εύλογη διαμαρτυρία του κ. Ροκονίδα, απάντησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βατίστας Ρούσσος, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι αυτό συμβαίνει εξαιτίας τεχνικού προβλήματος. Η μία κάμερα, υποστήριξε, δεν είναι τεχνολογικά συμβατή με την άλλη και για το λόγο αυτό δεν λειτουργεί. Επομένως καταγράφονται μόνο οι δημοτικοί σύμβουλοι της νυν δημοτικής αρχής.

Μάλιστα, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. συνεχίζοντας να απαντά στη δικαιολογημένη ένσταση του κ. Ροκονίδα, ανέφερε εν είδει αστεϊσμού, ότι μπορεί κατόπιν συμφωνίας να σταματήσει να καταγράφει και η μοναδική λειτουργούσα κάμερα, για να λυθεί έτσι, κατά κάποιον τρόπο το ζήτημα και να δοθεί τέλος στη διαμαρτυρία.

Κατόπιν τούτου, η συνεδρίαση συνεχίστηκε κανονικά και η… «κολλημένη» κάμερα παρέμεινε στη θέση της, εκτός λειτουργίας φυσικά, καταγράφοντας συνεπώς μερικώς τα τεκταινόμενα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου…

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr