Πρόεδρος Δ. Κ. Αρχιλόχου: Επειδή καμία φορά καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς!

28 Μαρτίου 2019 12:38

Το όψιμο ψηφοθηρικό ενδιαφέρον για τα προβλήματα του τόπου οδηγεί, το τελευταίο διάστημα, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους να επιδίδονται σε εκστρατείες συκοφάντησης και αμφισβήτησης του έργου που επιτέλεσε η σημερινή δημοτική αρχή στον Πρόδρομο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Παράλληλα παρουσιάζουν ως δικές τους ιδέες έργα και παρεμβάσεις που έχουν ήδη δρομολογηθεί προς υλοποίηση από τις υπηρεσίες του Δήμου Πάρου.


Είναι πραγματικά λυπηρό νέοι άνθρωποι τους οποίους έχει τόσο πολύ ανάγκη ο τόπος μας και οι οποίοι σκέφτονται να ασχοληθούν με τα κοινά να χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στον κόσμο. Η ενασχόληση με έναν σύλλογο είναι ένας καλός τρόπος για να αποδείξει κάποιος το τι μπορεί να κάνει, είναι όμως απαράδεκτο να χρησιμοποιεί το σύλλογο ως άρμα για να κάνει αντιπολίτευση και να προσπαθεί να δείξει στους “προϊσταμένους” του ,τις ικανότητες του στη σπέκουλα.

Προς απόδειξη της εμπάθειας και της θολής εικόνας που προσπαθεί να παρουσιάσει η Πρόεδρος του συλλόγου με μόνο σκοπό να παραπληροφορήσει τους συγχωριανούς μας αλλά και τους κατοίκους του νησιού γενικότερα για να αυτοπροβληθεί δεν χρειάζεται κανείς να κάνει τίποτε άλλο παρά μόνο να επισκεφθεί τον Πρόδρομο και να δει τα έργα τα οποία υλοποιήσαμε και προγραμματίσαμε τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια.

 

1)Κατασκευή εκ νέου της παιδικής χαρά και του περιβάλλοντος χώρου με πιστοποιημένα όργανα προϋπολογισμού € 37.054,6 ενώ έχει προγραμματιστεί και επίκειται αναβάθμιση.
2)Πλακόστρωση στην περιοχή Τζάντε προϋπολογισμού € 13.000
3)Μεταφορά του υποσταθμού της ΔΕΗ από την πλατεία του χωριού χρόνιο αίτημα των κατοίκων του προϋπολογισμού € 24.747
4)Επισκευή μέρους του τοίχου του νεκροταφείου και αυτή τη στιγμή έχει δοθεί στον εργολάβο και το υπόλοιπο τμήμα του συνολικού προϋπολογισμού € 23.470
5)Επισκευή του δρόμου στον Άγιο Φανούριο προϋπολογισμού € 35.000 η οποία έχει συμπεριληφθεί στην μελέτη του Δήμου και είναι θέμα διαδικασιών η υλοποίηση του έργου και φυσικά
6)Η εξασφάλιση των παραχωρήσεων από τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων, η ολοκλήρωση της μελέτης από το Δήμο και η εξασφάλιση της δέσμευσης από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για τη χρηματοδότηση του έργου «διαπλάτυνση του γεφυριού του Αγίου Παντελεήμονα» συνολικού προϋπολογισμού € 80.000 στα παραπάνω όπως αντιλαμβάνεστε όλοι δεν συμπεριλαμβάνονται οι μικρές παρεμβάσεις που έγιναν όπου χρειαζόταν.
Σε όσα τώρα αναφέρει στην επιστολή της η πρόεδρος του συλλόγου γίνετε εύκολα αντιληπτό ότι ή έχει άγνοια των διαδικασιών ή ηθελημένα τις παραβλέπει καθώς όλα τα αιτήματα του συλλόγου έχουν αποσταλεί προς τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου οι οποίες και έχουν την αρμοδιότητα να ελέγξουν τα αναφερόμενα προβλήματα και να δρομολογήσουν τις διαδικασίες επισκευής τους.

Ελπίζω η εν λόγω κυρία να μην προσπαθήσει να πολιτευτεί χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους που χρησιμοποίησε για να αναλάβει και την διοίκηση του συλλόγου με αποτέλεσμα τώρα να τον έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο ώστε στις πρόσφατες εκλογές του σύλλογο να μην βρίσκει υποψηφίους να συμμετέχουν στις εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.
Κλείνοντας θα ήθελα να δώσω μια συμβουλή στους νεότερου που θέλουν να ασχοληθούν με την τοπική αυτοδιοίκηση ως ένας από τους παλαιότερους ενεργούς αυτοδιοικητικούς του νησιού. Οι καθαρές προθέσεις, η εργατικότητα και η ανιδιοτέλεια είναι χαρακτηριστικά τα οποία θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε και να αναδειχθείτε δεν χρειάζονται πρακτικές οι οποίες στο παρελθόν δίχασαν και προκάλεσαν ανεπανόρθωτες ζημιές στην πατρίδα μας.

Ευστράτιος Χριστόφορος
Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Αρχιλόχου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos