Πάρος: Drones «επιστρατεύονται» για την ταχύτερη μεταφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26ης Μαϊου…

01 Απριλίου 2019 12:52

Με έναν πρωτότυπο τρόπο συμβατό με την αιχμή της τεχνολογίας, αποφασίστηκε να γίνει η μεταφορά των εκλογικών αποτελεσμάτων από τα κατά τόπους εκλογικά τμήματα της Πάρου στα εκλογικά κέντρα των δύο συνδυασμών που θα «μονομαχήσουν» για τη νίκη στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου στο νησί.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, 3 drones που θα καλύψουν την έκταση του νησιού, με έδρες τα Μάρμαρα, την Αλυκή και τη Νάουσα, θα πετάξουν μέχρι την Παροικία και τα δύο εκλογικά «στρατηγεία» των δημοτικών παρατάξεων ώστε μέσα σε ελάχιστη ώρα μετά των κλείσιμο των καλπών και την καταμέτρηση των ψήφων να γίνουν άμεσα γνωστά τα αποτελέσματα της εκλογικής μάχης.

Στην απόφαση αυτή συνηγόρησαν παράγοντες όπως το ότι στα τέλη Μαϊου η μέρα είναι μεγάλη και οι καιρικές συνθήκες καλές οπότε το πέταγμα των drone καθίσταται εύκολο, αλλά και το γεγονός επίσης ότι οι δημοτικές παρατάξεις που θα αναμετρηθούν στην Πάρο είναι μόνο δύο επομένως το «τοπίο» των εκλογικών αποτελεσμάτων μπορεί να ξεκαθαριστεί πολύ γρήγορα.

Εξάλλου, η συμφωνία «κορυφής» για τη χρήση drone, διευκολύνθηκε από το ότι η συναίνεση ήταν εφικτή μεταξύ των δύο επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων που θα ζητήσουν την ψήφο του παριανού λαού, ακριβώς λόγω του γεγονότος ότι είναι μόνο δύο!

Το μόνο που ευχόμαστε όλοι είναι να πάνε όλα καλά την ημέρα των εκλογών και η συνδρομή της τεχνολογίας στην ταχύτατη γνωστοποίηση των αποτελεσμάτων να βγάλει «ασπροπρόσωπη» την Πάρο που θα πρωτοπορήσει καθώς θα είναι η μοναδική πανελλαδικά περιοχή η οποία θα επιστρατεύσει drone για εκλογικούς σκοπούς!

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos