Υπογραφή σύμβασης ανάθεσης της μελέτης µε τίτλο: «Μελέτη 2ου Γυμνασίου Παροικίας Πάρου»

04 Απριλίου 2019 20:47

Την Πέμπτη, 04 Απριλίου 2019, υπεγράφη στο γραφείο του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Ι. Κωβαίου η σύμβαση ανάθεσης της μελέτης µε τίτλο: «Μελέτη 2ου Γυμνασίου Παροικίας Πάρου» συμβατικού ποσού 143.242,76 € (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ), µε έκπτωση 66,19 % επί της προεκτιμώμενης αμοιβής της Υπηρεσίας.

Το έργο αυτό περιλαμβάνει: αρχιτεκτονική μελέτη, ειδική αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, μελέτη ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας, γεωτεχνική μελέτη, γεωλογική μελέτη, μελέτη ενεργειακής απόδοσης κτηρίων και περιβαλλοντική μελέτη.

Η συνολική προθεσμία για την περαίωση όλων των υπολοίπων σταδίων της μελέτης ορίζεται σε δεκαοχτώ και μισό (18 1/2) μήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού στην οποία περιλαμβάνονται και τα χρονικά διαστήματα που θα είναι απαραίτητα για τον έλεγχο και την έγκριση των διαφόρων σταδίων της μελέτης. Ο καθαρός χρόνος ολοκλήρωσης του μελετητικού αντικειμένου ορίζεται σε εννέα και μισό (9 και 1/2) µήνες από την υπογραφή του ιδιωτικού συμφωνητικού.

Ο Δήμαρχος Πάρου κ. Μάρκος Ι. Κωβαίος δήλωσε: «Μετά από προσπάθεια ετών τίθεται επιτέλους σε τροχιά υλοποίησης το σημαντικό έργο της κατασκευής του 2ου Γυμνασίου Παροικίας. Πρόκειται για ένα έργο πνοής για τη μαθητική κοινότητα, αφού η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού κτηρίου, το οποίο θα στεγάσει το 2ο Γυμνάσιο Πάρου αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί και ιδιαίτερα για την ευρύτερη περιοχή της Παροικίας».

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos